Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dacic club fc fanu falticeni
Mauru Tactiek atac
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
52.6 gemiddelde waardering 51.1
solide Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Quennoz heeft problemen om de bal te vangen. Voisin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grubač. Grubač krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Inworp. De Groen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sgro probeert naar een medespeler te passen. Voisin rent richting de bal. Voisin draait met de bal, schiet en ... Kołacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Quennoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quennoz geeft een hoge lob. Malaspina controleert de bal met de borst. Malaspina geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Butanu de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Żurański zal de hoekschop nemen. Quennoz heeft problemen om de bal te vangen. Voisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voisin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dacic club - fc fanu falticeni 1:0

10e minuut.
Melis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mazurczak de bal onder controle te krijgen. Basarabeanu rent richting de bal. Mazurczak onderschept slim de pass. Mazurczak schiet op doel. Karahan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Butanu speelt de bal door. Żurański rent richting de bal. Żurański passt de bal zonder na te denken. Sgro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sgro geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mouret passt de bal in één keer door. Krauledat speelt de bal door. Anghel is nu in balbezit. Mazurczak onderschept slim de pass. Mazurczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Richter geeft een hoge lob. Melis probeert de bal met de borst te controleren. Mouret onderschept slim de pass. Mouret schiet op doel. Karahan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dacic club - fc fanu falticeni 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dacic club 50%, fc fanu falticeni 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dacic club - fc fanu falticeni 1:1

49e minuut.
Milanés bereikt de bal nog maar net als eerste. De Groen onderschept slim de pass. Lotzwik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lotzwik krijgt een gele kaart. De Groen raakt geblesseerd tijdens het duel. De Groen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Milanés rent richting de bal. Milanés passt de bal in één keer door. Mouret rent richting de bal. Mouret geeft een hoge lob. Mazurczak maakt een snoekduik en kopt de bal. Karahan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Milanés rent richting de bal. Basarabeanu onderschept slim de pass. Mouret begaat een overtreding. Mouret krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Żurański met een sublieme pass. Sgro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sgro met een sublieme pass. Butanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butanu draait met de bal, schiet en ... Kołacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Sgro passt de bal in één keer door. Reid heeft problemen om de bal te vangen. Reid onderschept slim de pass. Voisin is nu in balbezit. Voisin haalt uit met een fantastische trap. Kołacki bokst de bal weg.

85e minuut.
Butanu is nu in balbezit. Butanu draait met de bal, schiet en ... Reid probeert de bal aan de voet te houden. De Groen geeft een hoge lob. Butanu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Anghel geeft de bal voor. Grubač heeft problemen om de bal te vangen. Voisin is nu in balbezit. Voisin schiet op doel. Kołacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Melis onderschept slim de pass. Melis geeft een lange en hoge pass. Voisin is nu in balbezit. Voisin haalt uit met een fantastische trap. Kołacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dacic club 41%, fc fanu falticeni 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dacic club - fc fanu falticeni 1:1