Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Fulger Hajime
next Tactiek 2.2.1.4
49% Balbezit 51%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
37.5 gemiddelde waardering 57.9
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Ştefănuţ rent richting de bal. Mangueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefănuţ geeft de bal voor. Daar is Manolov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Deodoro rent richting de bal. Deodoro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Stolojan verovert de bal door een tackle van achteren. Stolojan probeert naar een medespeler te passen. Deodoro rent richting de bal. Deodoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - Hajime 0:1

12e minuut.
Manolov verovert de bal door een tackle van achteren. Manolov geeft een lange en hoge pass. Ştefănuţ rent richting de bal. Ştefănuţ geeft de bal voor. Deodoro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - Hajime 0:2

12e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Grecescu niet meer kan verder spelen. Săndiţă komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Ştefănuţ kopt de bal weg. Miele met een sublieme pass. Deodoro rent richting de bal. Deodoro draait met de bal, schiet en ... Săndiţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Miele onderschept slim de pass. Miele met een sublieme pass. Stolojan heeft problemen om de bal te vangen. Stolojan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - Hajime 0:3

19e minuut.
Mangueira is nu in balbezit. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor geeft een hoge lob. Deodoro maakt een snoekduik en kopt de bal. Săndiţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - Hajime 0:4

22e minuut.
Miele rent richting de bal. Miele passt de bal in één keer door. Deodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Deodoro haalt uit met een fantastische trap. Săndiţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - Hajime 0:5

23e minuut.
Escauriza probeert naar een medespeler te passen. Zupan rent richting de bal. Viduka begaat een overtreding. Viduka krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Viduka rent richting de bal. Miele onderschept slim de pass. Miele speelt de bal door. Deodoro is nu in balbezit. Deodoro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Săndiţă trapt de bal weg. Miele kopt de bal weg. Pastor geeft de bal voor. Deodoro is nu in balbezit. Deodoro haalt uit met een fantastische trap. Săndiţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - Hajime 0:6

27e minuut.
Săndiţă met een sublieme pass. Ştefănuţ heeft problemen om de bal te vangen. Ştefănuţ geeft de bal voor. Daar is Deodoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deodoro draait met de bal, schiet en ... Săndiţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - Hajime 0:7

29e minuut.
Viduka is nu in balbezit. Viduka passt de bal met de wreef. Anh Bảo rent richting de bal. Anh Bảo geeft de bal voor. Deodoro krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Cardozo rent richting de bal. Cardozo passt de bal met de wreef. Miele met een sublieme pass. Deodoro rent richting de bal. Deodoro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Deodoro rent richting de bal. Stolojan is nu in balbezit. Manolov onderschept slim de pass. Deodoro is nu in balbezit. Deodoro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Ştefănuţ rent richting de bal. Ştefănuţ geeft een hoge lob. Ciuchină heeft problemen om de bal te vangen. Deodoro geeft de bal voor. Stolojan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - Hajime 0:8

38e minuut.
Pastor met een snelle inworp. Ştefănuţ met een sublieme pass. Pastor geeft de bal voor. Deodoro maakt een snoekduik en kopt de bal. Săndiţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - Hajime 0:9

40e minuut.
Stolojan onderschept slim de pass. Stolojan haalt uit met een fantastische trap. Manolov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Fulger 80%, Hajime 20%.
F.C.Fulger - Hajime 0:9

50e minuut.
Escauriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Escauriza geeft de bal voor. Stolojan is nu in balbezit. Stolojan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - Hajime 0:10

61e minuut.
Stolojan is nu in balbezit. Deodoro rent richting de bal. Stolojan is nu in balbezit. Deodoro rent richting de bal. Deodoro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - Hajime 0:11

73e minuut.
Ştefănuţ is nu in balbezit. Ştefănuţ geeft een lange en hoge pass. Lerinc heeft problemen om de bal te vangen. Deodoro rent richting de bal. Deodoro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Deodoro passt de bal in één keer door. Miele speelt de bal door. Stolojan is nu in balbezit. Stolojan draait met de bal, schiet en ... Săndiţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - Hajime 0:12

85e minuut.
Klungelig pakt Stolojan de bal. García Delgado is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pastor. García Delgado wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. García Delgado kan niet meer verder spelen. Şelaru komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Daar is Viduka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zupan rent richting de bal. Zupan passt de bal zonder na te denken. Pušin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pušin draait met de bal, schiet en ... Powieczko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Horda onderschept slim de pass. Ciuchină bereikt de bal nog maar net als eerste. Miele onderschept slim de pass. Miele geeft de bal voor. Stolojan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Fulger 70%, Hajime 30%.
F.C.Fulger - Hajime 0:12