Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Stars Real18 Galati
defensiv Tactiek clasic 3
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 55.2
adequate Schieten solid
adequate Passen good
solid Verdedigen very good


16e minuut.
Lucza probeert naar een medespeler te passen. Spitz speelt de bal door. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Balaban rent richting de bal. Incisa verovert de bal door een tackle van achteren. Incisa geeft een hoge lob. Seniw bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniw geeft een hoge lob. Guşiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Krähenbühl raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ünaldı komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Incisa met een sublieme pass. Langåker bereikt de bal nog maar net als eerste. Langåker geeft de bal voor. Ünaldı is nu in balbezit. Ünaldı geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Incisa kopt de bal weg. Mello is nu in balbezit. Mello passt de bal in één keer door. Daar is Spitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spitz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Stars 71%, Real18 Galati 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Stars - Real18 Galati 0:0

47e minuut.
Incisa is nu in balbezit. Incisa speelt de bal door. Mello is nu in balbezit. Mello passt de bal met de wreef. Seniw geeft een hoge lob. Guşiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Seniw bereikt de bal nog maar net als eerste. Langåker bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniw verovert de bal door een tackle van achteren. Seniw geeft een hoge lob. Babulewicz springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Cywiński is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Mozer ... Strafschop! Cywiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Spitz neemt zijn aanloop. Guşiţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Daar is Janjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babulewicz is nu in balbezit. Pellé bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Babulewicz draait met de bal, schiet en ... Guşiţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Balog bereikt de bal nog maar net als eerste. McTominay bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepetçi onderschept slim de pass. Balog bereikt de bal nog maar net als eerste. Balog schiet op doel. Urquiza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Spitz speelt de bal door. Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello passt de bal in één keer door. Cywiński rent richting de bal. Cywiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - Real18 Galati 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Stars 78%, Real18 Galati 22%.
F.C Stars - Real18 Galati 0:1