Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legiunea Craiova Maxima 1973
u Tactiek paso doble
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53 gemiddelde waardering 57.2
zeer goed Schieten formidabel
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Villela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hornus met een sublieme pass. Daar is Udrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udrescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Anh Duy is nu in balbezit. Anh Duy passt de bal zonder na te denken. Daar is Marczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Carvajal met een snelle inworp. Anh Duy rent richting de bal. Met opzet legt Darlewski zijn tegenspeler op de grond. Darlewski krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Iglhaut passt de bal met de wreef. Brito rent richting de bal. Dadabbo verovert de bal door een tackle van achteren. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Craiova Maxima 1973 0:1

22e minuut.
Salvidio geeft een lange en hoge pass. Bobola heeft problemen om de bal te vangen. Grzmot is nu in balbezit. Grzmot haalt uit met een fantastische trap. Brösel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Újhelyi rent richting de bal. Moorkens verovert de bal door een tackle van achteren. Moorkens speelt de bal door. Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut geeft de bal voor. Milkov bokst de bal weg. Klungelig pakt Mihalcea de bal. Villela is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Craiova Maxima 1973 0:2

27e minuut.
Darlewski met een sublieme pass. Salvidio is nu in balbezit. Salvidio geeft een hoge lob. Grzmot is nu in balbezit. Grzmot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Anh Duy probeert naar een medespeler te passen. Carvajal is nu in balbezit. Carvajal passt de bal met de wreef. Villela is nu in balbezit. Villela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Anh Duy geeft de bal voor. Milkov met een sublieme pass. Grzmot met een sublieme pass. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Anh Duy speelt de bal door. Moorkens is nu in balbezit. Moorkens met een sublieme pass. Dadabbo is nu in balbezit. Dadabbo schiet op doel. Milkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Villela is nu in balbezit. Villela haalt uit met een fantastische trap. Milkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 48%, Craiova Maxima 1973 52%.
Legiunea - Craiova Maxima 1973 0:2

51e minuut.
Longobardi passt de bal zonder na te denken. Udrescu rent richting de bal. Marczak begaat een overtreding. Marczak krijgt een gele kaart. Udrescu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Udrescu kan niet meer verder spelen. Iglhaut komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Darlewski met een sublieme pass. Iglhaut is nu in balbezit. Minulescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Minulescu krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Mihalcea is nu in balbezit. Villela verovert de bal door een tackle van achteren. Hornus met een sublieme pass. Moorkens is nu in balbezit. Moorkens geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Grzmot geeft een hoge lob. Salvidio is nu in balbezit. Salvidio met een sublieme pass. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Brösel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Simonini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Craiova Maxima 1973 1:2

71e minuut.
Bobola passt de bal met de wreef. Iglhaut rent richting de bal. Moorkens met een sublieme pass. Dadabbo rent richting de bal. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Carvajal met de inworp. Darlewski rent richting de bal. Darlewski passt de bal met de wreef. Grzmot is nu in balbezit. Grzmot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Dadabbo geeft een lange en hoge pass. Újhelyi kopt de bal weg. Darlewski heeft problemen om de bal te vangen. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadabbo verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dadabbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadabbo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Craiova Maxima 1973 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 53%, Craiova Maxima 1973 47%.
Legiunea - Craiova Maxima 1973 1:3