Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Craiova Maxima 1973 Legiunea
paso doble Tactiek u
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 54
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
goed Verdedigen goed


6e minuut.
Simonini passt de bal met de wreef. Ohman is nu in balbezit. Nistro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nistro krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Moorkens speelt de bal door. Iglhaut rent richting de bal. Iglhaut passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dadabbo de bal. Dadabbo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Anh Duy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nistro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistro passt de bal met de wreef. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Carvajal met de inworp. Villela bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihalcea krijgt een gele kaart. Villela is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anh Duy wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dadabbo heeft problemen om de bal te vangen. Dadabbo passt de bal in één keer door. Mihalcea rent richting de bal. Villela onderschept slim de pass. Villela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Grzmot heeft problemen om de bal te vangen. Grzmot passt de bal met de wreef. Ohman bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut verovert de bal door een tackle van achteren. Iglhaut schiet op doel. Brösel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Darlewski rent richting de bal. Darlewski probeert naar een medespeler te passen. Minulescu met een sublieme pass. Grzmot rent richting de bal. Grzmot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 1973 51%, Legiunea 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Craiova Maxima 1973 - Legiunea 0:0

46e minuut.
Gomes Silva komt het veld opgelopen. Salvaderi komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Gomes Silva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Warren geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grzmot krijgt zijn hoofd ertegen. Simonini heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Darlewski passt de bal in één keer door. Gomes Silva rent richting de bal. Iglhaut verovert de bal door een tackle van achteren. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap. Brösel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - Legiunea 0:1

67e minuut.
Nistro is nu in balbezit. Nistro probeert naar een medespeler te passen. Ohman is nu in balbezit. Grzmot onderschept slim de pass. Grzmot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Răboj komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Gomes Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes Silva geeft een hoge lob. Mihalcea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villela is nu in balbezit. Villela haalt uit met een fantastische trap. Milkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Minulescu onderschept slim de pass. Minulescu geeft een lange en hoge pass. Simonini geeft een hoge lob. Dadabbo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Minulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salvidio bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvidio passt de bal met de wreef. Grzmot rent richting de bal. Grzmot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Salvidio is nu in balbezit. Salvidio passt de bal in één keer door. Nistro is nu in balbezit. Nistro geeft een lange en hoge pass. Iglhaut springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 1973 60%, Legiunea 40%.
Craiova Maxima 1973 - Legiunea 0:1