Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cocozaurus Astria-Extensive
Attack Tactiek halalulu
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 43.1
zwak Schieten goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
Gorie rent richting de bal. Bărbulescu onderschept slim de pass. Bărbulescu met een sublieme pass. Queimado rent richting de bal. Queimado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Iorgulescu is nu in balbezit. Iorgulescu passt de bal met de wreef. Miclea probeert de bal met de borst te controleren. Tărăşilă onderschept slim de pass. Tărăşilă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Queimado passt de bal in één keer door. Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărăşilă schiet op doel. László werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Astria-Extensive 0:1

11e minuut.
Bărbulescu draait met de bal, schiet en ... László met een sublieme pass. Queimado kopt de bal weg. Tărăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărăşilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursu onderschept slim de pass. Ursu passt de bal in één keer door. Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbulescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Miclea verovert de bal door een tackle van achteren. Ursu verovert de bal door een tackle van achteren. Ursu speelt de bal door. Bărbulescu is nu in balbezit. Bărbulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Astria-Extensive 0:2

24e minuut.
Iacomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacomi met een sublieme pass. Tărăşilă rent richting de bal. Tărăşilă draait met de bal, schiet en ... László probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ursu rent richting de bal. Ursu probeert naar een medespeler te passen. Bărbulescu rent richting de bal. Bărbulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Astria-Extensive 0:3

27e minuut.
Vornicu is nu in balbezit. Vornicu met een sublieme pass. Queimado rent richting de bal. Queimado geeft een lange en hoge pass. Demirian kopt de bal weg. László bokst de bal weg.

31e minuut.
Demirian geeft een lange en hoge pass. Daar is Stefanescu-Prodanovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Queimado met de inworp. Ursu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tărăşilă rent richting de bal. Tărăşilă passt de bal zonder na te denken. Bărbulescu is nu in balbezit. Bărbulescu draait met de bal, schiet en ... László probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Astria-Extensive 0:4

43e minuut.
Ursu met een sublieme pass. Queimado probeert naar een medespeler te passen. Tărăşilă rent richting de bal. Bărbulescu rent richting de bal. Bărbulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Astria-Extensive 0:5

44e minuut.
Piersic probeert naar een medespeler te passen. Queimado is nu in balbezit. Queimado geeft een lange en hoge pass. Bărbulescu maakt een snoekduik en kopt de bal. László maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Astria-Extensive 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cocozaurus 83%, Astria-Extensive 17%.
cocozaurus - Astria-Extensive 0:6

48e minuut.
Iacomi onderschept slim de pass. Iacomi geeft de bal voor. Queimado controleert de bal met de borst. Queimado geeft een lange en hoge pass. Bărbulescu krijgt zijn hoofd ertegen. László probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Queimado kopt de bal weg. Ursu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Demirian de bal. Tărăşilă rent richting de bal. Tărăşilă draait met de bal, schiet en ... László bokst de bal weg.

53e minuut.
Iorgulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Iacomi de bal. Iacomi geeft een lange en hoge pass. Tărăşilă rent richting de bal. Tărăşilă haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Astria-Extensive 0:7

60e minuut.
Bărnuţiu rent richting de bal. Zahiu probeert naar een medespeler te passen. Bărbulescu is nu in balbezit. Bărbulescu haalt uit met een fantastische trap. Demirian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Iorgulescu rent richting de bal. Iorgulescu geeft een lange en hoge pass. Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bărbulescu de bal. Bărbulescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tărăşilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buitenspel voor Drăgoi. Goede buitenspelval van de verdediging. Chaniewski neemt vlug de vrije trap. Daar is Ursu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Astria-Extensive 0:8

69e minuut.
Bărnuţiu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

70e minuut.
Ursu probeert naar een medespeler te passen. Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursu is nu in balbezit. Bărbulescu is nu in balbezit. Bărbulescu draait met de bal, schiet en ... László verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Ursu passt de bal zonder na te denken. Piersic rent richting de bal. Bărbulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bărbulescu schiet op doel. László werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Miclea probeert naar een medespeler te passen. Chaniewski met een sublieme pass. Queimado is nu in balbezit. Queimado geeft een hoge lob. Bărbulescu is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Miclea rent richting de bal. Zahiu rent richting de bal. Zahiu probeert naar een medespeler te passen. Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbulescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Tărăşilă onderschept slim de pass. Ursu rent richting de bal. Ursu passt de bal met de wreef. Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbulescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Queimado is nu in balbezit. Calangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Calangiu geeft een lange en hoge pass. Queimado geeft een hoge lob. Bărbulescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cocozaurus 89%, Astria-Extensive 11%.
cocozaurus - Astria-Extensive 0:8