Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astria-Extensive cocozaurus
halalulu Tactiek Attack
58% Balbezit 42%
14% Spel op eigen helft 86%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
41.9 gemiddelde waardering 23.5
good Schieten weak
adequate Passen weak
good Verdedigen poor


1e minuut.
Queimado speelt de bal door. Bărbulescu rent richting de bal. Bărbulescu passt de bal in één keer door. Vlada rent richting de bal. Vlada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Zahiu met een sublieme pass. Vlada is nu in balbezit. Calangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlada verovert de bal door een tackle van achteren. Vlada draait met de bal, schiet en ... László verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu passt de bal met de wreef. Daar is Piersic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - cocozaurus 1:0

8e minuut.
Bărbulescu heeft problemen om de bal te vangen. Vlada rent richting de bal. Gorie is nu in balbezit. Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbulescu draait met de bal, schiet en ... László kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Queimado passt de bal zonder na te denken. Bărbulescu heeft problemen om de bal te vangen. Jipa probeert naar een medespeler te passen. Vlada bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Queimado geeft een lange en hoge pass. Calangiu probeert de bal aan de voet te houden. Vlada rent richting de bal. Vlada haalt uit met een fantastische trap. László werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - cocozaurus 2:0

19e minuut.
Calangiu is nu in balbezit. Queimado verovert de bal door een tackle van achteren. Queimado heeft problemen om de bal te vangen. Queimado geeft de bal voor. Bărbulescu maakt een snoekduik en kopt de bal. László kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Chaniewski passt de bal met de wreef. Queimado rent richting de bal. Queimado passt de bal in één keer door. Vlada rent richting de bal. Vlada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Calangiu heeft problemen om de bal te vangen. Vlada is nu in balbezit. Vlada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - cocozaurus 3:0

24e minuut.
Iacomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacomi met een sublieme pass. Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - cocozaurus 4:0

28e minuut.
Vlada bereikt de bal nog maar net als eerste. Calangiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vlada raakt geblesseerd tijdens het duel. Jipa legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. László maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - cocozaurus 5:0

32e minuut.
Queimado geeft een lange en hoge pass. Bărbulescu kopt de bal weg. Demirian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vlada rent richting de bal. Vlada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Piersic geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iacomi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bărbulescu is nu in balbezit. Bărbulescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Piersic bereikt de bal nog maar net als eerste. Jipa verovert de bal door een tackle van achteren. Jipa met een sublieme pass. Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbulescu draait met de bal, schiet en ... László kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Bărbulescu onderschept slim de pass. Bărbulescu speelt de bal door. Vlada bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlada schiet op doel. László maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astria-Extensive 19%, cocozaurus 81%.
Astria-Extensive - cocozaurus 5:0

58e minuut.
Jipa speelt de bal door. Bărbulescu rent richting de bal. Bărbulescu passt de bal in één keer door. Iacomi rent richting de bal. Iacomi geeft een lange en hoge pass. László probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Queimado geeft de bal voor. Daar is Demirian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărbulescu is nu in balbezit. Bărbulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - cocozaurus 6:0

60e minuut.
Jipa kopt de bal weg. Daar is Gorie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miclea is nu in balbezit. Vlada verovert de bal door een tackle van achteren. Vlada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Calangiu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chaniewski met de inworp. Queimado geeft een lange en hoge pass. Bărbulescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Iacomi is nu in balbezit. Iacomi speelt de bal door. Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbulescu draait met de bal, schiet en ... Demirian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. László kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Iorgulescu passt de bal met de wreef. Iacomi speelt de bal door. Daar is Bărbulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărbulescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Demirian de bal onder controle te krijgen. László kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Jipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jipa passt de bal in één keer door. Bărbulescu is nu in balbezit. Bărbulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - cocozaurus 7:0

81e minuut.
Iacomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacomi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bărbulescu de bal. Bărbulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - cocozaurus 8:0

83e minuut.
Iacomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacomi geeft een hoge lob. Demirian heeft problemen om de bal te vangen. Bărbulescu rent richting de bal. Bărbulescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Jipa is nu in balbezit. Jipa haalt uit met een fantastische trap. Bărbulescu probeert de bal met de borst te controleren. Bărbulescu schiet op doel. Piersic probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iacomi zal de hoekschop nemen. Vlada maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Demirian geeft de bal voor. Queimado rent richting de bal. Queimado passt de bal met de wreef. Vlada heeft problemen om de bal te vangen. Vlada haalt uit met een fantastische trap. László bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astria-Extensive 10%, cocozaurus 90%.
Astria-Extensive - cocozaurus 8:0