Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
b 3 geniu Fotbal Club Robert Georgescu
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 32.5
waardeloos Schieten solide
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen matig


4e minuut.
Opriş onderschept slim de pass. Butacu is nu in balbezit. Butacu passt de bal in één keer door. Kanerva rent richting de bal. Kanerva geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Rednic met een snelle inworp. Kuzera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcioiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kuzera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Melgarejo neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Tolomac passt de bal zonder na te denken. Rednic rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turcanu. Turcanu krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Butacu onderschept slim de pass. Butacu speelt de bal door. Melgarejo is nu in balbezit. Kuzera rent richting de bal. Kuzera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Fotbal Club Robert Georgescu 0:1

37e minuut.
Kanerva geeft een lange en hoge pass. Kuzera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzera probeert naar een medespeler te passen. Melgarejo is nu in balbezit. Melgarejo draait met de bal, schiet en ... Serban bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kanerva geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rovine kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Opriş rent richting de bal. Opriş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Fotbal Club Robert Georgescu 0:2

41e minuut.
Sturdza passt de bal zonder na te denken. Opriş is nu in balbezit. Opriş geeft de bal voor. Kuzera is nu in balbezit. Kuzera haalt uit met een fantastische trap. Serban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Fotbal Club Robert Georgescu 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: b 3 geniu 75%, Fotbal Club Robert Georgescu 25%.
b 3 geniu - Fotbal Club Robert Georgescu 0:3

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kanerva met een snelle inworp. Petru bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzera verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Fotbal Club Robert Georgescu 0:4

51e minuut.
Mielcioiu rent richting de bal. Mielcioiu probeert naar een medespeler te passen. Opriş rent richting de bal. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Fotbal Club Robert Georgescu 0:5

57e minuut.
Mielcioiu kopt de bal weg. Turcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcanu speelt de bal door. Toderaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaş draait met de bal, schiet en ... Bujor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Melgarejo is nu in balbezit. Petru is nu in balbezit. Melgarejo onderschept slim de pass. Melgarejo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Fotbal Club Robert Georgescu 0:6

80e minuut.
Inworp. Rednic met de inworp. Kanerva rent richting de bal. Kanerva passt de bal zonder na te denken. Kuzera geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: b 3 geniu 60%, Fotbal Club Robert Georgescu 40%.
b 3 geniu - Fotbal Club Robert Georgescu 0:6