Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Craiova Maxima 1973 F.C Stars
paso doble Tactiek defensiv
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 51.7
formidable Schieten very good
solid Passen good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Villela is nu in balbezit. Fannin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villela raakt geblesseerd tijdens het duel. Anh Duy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap. Guşiţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - F.C Stars 1:0

3e minuut.
Iglhaut passt de bal met de wreef. Dadabbo heeft problemen om de bal te vangen. Dadabbo passt de bal met de wreef. Villela rent richting de bal. Villela schiet op doel. Guşiţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Carvajal met een snelle inworp. Anh Duy is nu in balbezit. Anh Duy passt de bal met de wreef. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Klungelig pakt Levačić de bal. Levačić geeft een hoge lob. Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Karadağ probeert naar een medespeler te passen. Tison probeert naar een medespeler te passen. Marczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin rent richting de bal. Fannin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Duy is nu in balbezit. Mobelhafen begaat een overtreding. Mobelhafen krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Karadağ verovert de bal door een tackle van achteren. Karadağ geeft een hoge lob. Klungelig pakt Iupceanu de bal. Fannin is nu in balbezit. Fannin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 1973 39%, F.C Stars 61%.
Craiova Maxima 1973 - F.C Stars 1:0

55e minuut.
Bobola kopt de bal weg. Moorkens speelt de bal door. Iglhaut rent richting de bal. Dadabbo rent richting de bal. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - F.C Stars 2:0

62e minuut.
Pellé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellé probeert naar een medespeler te passen. Mobelhafen speelt de bal door. Fannin is nu in balbezit. Fannin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - F.C Stars 2:1

75e minuut.
Anh Duy met een sublieme pass. Tison heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anh Duy. Anh Duy krijgt een gele kaart. Tison is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tison met een snel genomen vrije trap. Fannin springt en kopt de bal. Brösel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Brösel speelt de bal door. Tison controleert de bal met de borst. Tison met een sublieme pass. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Tison raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mereuţă komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Iupceanu kopt de bal weg. Mereuţă is nu in balbezit. Hâldan is nu in balbezit. Hâldan passt de bal met de wreef. Marczak verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 1973 44%, F.C Stars 56%.
Craiova Maxima 1973 - F.C Stars 2:1