Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Stars Craiova Maxima 1973
defensiv Tactiek paso doble
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.2 gemiddelde waardering 51.9
solid Schieten formidable
average Passen good
solid Verdedigen good


7e minuut.
Anh Duy passt de bal in één keer door. Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Moorkens speelt de bal door. Villela heeft problemen om de bal te vangen. Villela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Carvajal kopt de bal weg. Dadabbo is nu in balbezit. Pellé is nu in balbezit. Dadabbo verovert de bal door een tackle van achteren. Dadabbo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Brösel probeert naar een medespeler te passen. Carvajal kopt de bal weg. Dadabbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Villela speelt de bal door. Moorkens geeft de bal voor. Dadabbo is nu in balbezit. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - Craiova Maxima 1973 0:1

33e minuut.
Anh Duy met een sublieme pass. Carvajal heeft problemen om de bal te vangen. Carvajal geeft een hoge lob. Dadabbo maakt een snoekduik en kopt de bal. Janjić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guşiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
McTominay kopt de bal weg. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fannin. Fannin krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Mozer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carvajal met een snelle inworp. Anh Duy bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Duy geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Janjić is nu in balbezit. Dadabbo verovert de bal door een tackle van achteren. Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut schiet op doel. Guşiţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - Craiova Maxima 1973 0:2

45e minuut.
Salvaderi komt het veld opgelopen. Gomes Silva komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Stars 74%, Craiova Maxima 1973 26%.
F.C Stars - Craiova Maxima 1973 0:2

47e minuut.
Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjić geeft de bal voor. Biaram is nu in balbezit. Biaram geeft een hoge lob. Iglhaut maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Fannin passt de bal in één keer door. Varjas probeert naar een medespeler te passen. McTominay is nu in balbezit. McTominay draait met de bal, schiet en ... Brösel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - Craiova Maxima 1973 1:2

56e minuut.
Guşiţă speelt de bal door. Balog kopt de bal weg. Fannin rent richting de bal. Fannin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Salvaderi is nu in balbezit. Salvaderi probeert naar een medespeler te passen. Gomes Silva met een sublieme pass. Dadabbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Balog rent richting de bal. Balog passt de bal zonder na te denken. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. McTominay rent richting de bal. McTominay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Balog probeert de bal aan de voet te houden. Moorkens speelt de bal door. Salvaderi bereikt de bal nog maar net als eerste. McTominay onderschept slim de pass. McTominay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Stars - Craiova Maxima 1973 2:2

74e minuut.
Klungelig pakt Dadabbo de bal. Anh Duy bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszkowski onderschept slim de pass. Dadabbo is nu in balbezit. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Klungelig pakt Dadabbo de bal. Anh Duy bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjas maakt een afschuwelijke overtreding. Varjas krijgt een gele kaart. Anh Duy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Selezeanu komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ohman geeft een hoge lob. Gomes Silva probeert naar een medespeler te passen. Pellé is nu in balbezit. Dadabbo verovert de bal door een tackle van achteren. Dadabbo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Dadabbo is nu in balbezit. Pellé onderschept slim de pass. Pellé geeft een hoge lob. McTominay rent richting de bal. McTominay haalt uit met een fantastische trap. Brösel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - Craiova Maxima 1973 3:2

88e minuut.
Moorkens met een snelle inworp. Iglhaut rent richting de bal. Iglhaut passt de bal in één keer door. Dadabbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadabbo schiet op doel. Guşiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Daar is Balaban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Duy bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Duy passt de bal in één keer door. Iglhaut rent richting de bal. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Stars 54%, Craiova Maxima 1973 46%.
F.C Stars - Craiova Maxima 1973 3:2