Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fotbal Club Robert Georgescu cocozaurus
433 Tactiek Attack
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 20.5
good Schieten average
weak Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sterescu met een sublieme pass. Hus heeft problemen om de bal te vangen. Hus passt de bal met de wreef. Vintilă is nu in balbezit. Vintilă geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Miclea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sterescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melgarejo is nu in balbezit. Melgarejo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Gorie is nu in balbezit. Vintilă verovert de bal door een tackle van achteren. Vintilă met een sublieme pass. Klungelig pakt Çalıcıoğlu de bal. Çalıcıoğlu schiet op doel. László kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - cocozaurus 1:0

10e minuut.
Flocea probeert naar een medespeler te passen. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivia verovert de bal door een tackle van achteren. Stefanescu-Prodanovici is nu in balbezit. Stefanescu-Prodanovici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gorie probeert naar een medespeler te passen. Drăgoi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Demeter. Demeter krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Demeter is nu in balbezit. Demeter geeft een hoge lob. Hus kopt de bal weg. Çalıcıoğlu is nu in balbezit. Çalıcıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - cocozaurus 2:0

18e minuut.
Hus rent richting de bal. Çalıcıoğlu rent richting de bal. Hus bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalıcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalıcıoğlu draait met de bal, schiet en ... László bokst de bal weg. Calangiu heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sterescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hus springt en kopt de bal. László verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Gorie onderschept slim de pass. Vintilă rent richting de bal. Vintilă passt de bal zonder na te denken. Çalıcıoğlu rent richting de bal. Çalıcıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Çalıcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclea met een sublieme pass. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - cocozaurus 2:1

34e minuut.
Vintilă verovert de bal door een tackle van achteren. Vintilă passt de bal zonder na te denken. Çalıcıoğlu rent richting de bal. Klungelig pakt Çalıcıoğlu de bal. Çalıcıoğlu schiet op doel. László verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Melgarejo kan de bal niet met de borst controleren. Melgarejo passt de bal in één keer door. Daar is Demirian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çalıcıoğlu is nu in balbezit. Çalıcıoğlu schiet op doel. László verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - cocozaurus 3:1

44e minuut.
Miclea speelt de bal door. Sowunmi rent richting de bal. Stefanescu-Prodanovici probeert naar een medespeler te passen. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi draait met de bal, schiet en ... Mare kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Robert Georgescu 37%, cocozaurus 63%.
Fotbal Club Robert Georgescu - cocozaurus 3:1

60e minuut.
Çalıcıoğlu rent richting de bal. Demirian legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Çalıcıoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Çalıcıoğlu neemt zijn aanloop. László maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - cocozaurus 4:1

67e minuut.
Vintilă speelt de bal door. Hus is nu in balbezit. Çalıcıoğlu rent richting de bal. Çalıcıoğlu schiet op doel. László maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - cocozaurus 5:1

70e minuut.
Vintilă rent richting de bal. Vintilă passt de bal zonder na te denken. Çalıcıoğlu is nu in balbezit. Çalıcıoğlu draait met de bal, schiet en ... László werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Calangiu heeft problemen om de bal te vangen. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - cocozaurus 6:1

90e minuut.
Herghelegiu speelt de bal door. Hus heeft problemen om de bal te vangen. Hus met een sublieme pass. Çalıcıoğlu is nu in balbezit. Çalıcıoğlu schiet op doel. László kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Robert Georgescu 35%, cocozaurus 65%.
Fotbal Club Robert Georgescu - cocozaurus 6:1