Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cocozaurus Fotbal Club Robert Georgescu
Attack Tactiek 433
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 32.4
zwak Schieten solide
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Gorie rent richting de bal. Opriş onderschept slim de pass. Melgarejo is nu in balbezit. Opriş rent richting de bal. Opriş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Melgarejo rent richting de bal. Melgarejo passt de bal in één keer door. Daar is Calangiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzera verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzera schiet op doel. László kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Opriş geeft de bal voor. Miclea controleert de bal met de borst. Melgarejo rent richting de bal. Melgarejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Fotbal Club Robert Georgescu 0:1

13e minuut.
Opriş kopt de bal weg. Gorie rent richting de bal. Melgarejo verovert de bal door een tackle van achteren. Opriş rent richting de bal. Opriş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Calangiu is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kanerva zal de hoekschop nemen. Melgarejo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Daar is Miclea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzera rent richting de bal. Gorie is nu in balbezit. Kuzera onderschept slim de pass. Kuzera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Kanerva is nu in balbezit. Kanerva met een sublieme pass. Kuzera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzera schiet op doel. László maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Fotbal Club Robert Georgescu 0:2

32e minuut.
Bărnuţiu speelt de bal door. Drăgoi is nu in balbezit. Bărnuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărnuţiu draait met de bal, schiet en ... Bujor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Fotbal Club Robert Georgescu 1:2

37e minuut.
Kanerva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuzera met een sublieme pass. László speelt de bal door. Bărnuţiu is nu in balbezit. Bărnuţiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Melgarejo is nu in balbezit. Gorie verovert de bal door een tackle van achteren. Opriş onderschept slim de pass. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Klungelig pakt Demirian de bal. Melgarejo is nu in balbezit. Kuzera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzera schiet op doel. László maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Fotbal Club Robert Georgescu 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cocozaurus 61%, Fotbal Club Robert Georgescu 39%.
cocozaurus - Fotbal Club Robert Georgescu 1:3

55e minuut.
Vintilă is nu in balbezit. Vintilă geeft de bal voor. Melgarejo is nu in balbezit. Melgarejo draait met de bal, schiet en ... László maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Fotbal Club Robert Georgescu 1:4

62e minuut.
Melgarejo is nu in balbezit. Melgarejo passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Demirian de bal onder controle te krijgen. Kuzera is nu in balbezit. Kuzera schiet op doel. László probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Butacu passt de bal zonder na te denken. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo passt de bal met de wreef. Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzera rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Fotbal Club Robert Georgescu 1:5

71e minuut.
Sturdza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mărgăritescu met de inworp. Flocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Flocea probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kuzera geeft een lange en hoge pass. Daar is Calangiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calangiu geeft de bal voor. Ciapalski geeft een hoge lob. Melgarejo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Butacu passt de bal met de wreef. Opriş rent richting de bal. Melgarejo rent richting de bal. Opriş rent richting de bal. Opriş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cocozaurus 51%, Fotbal Club Robert Georgescu 49%.
cocozaurus - Fotbal Club Robert Georgescu 1:5