Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Craiova Maxima 1973 Real18 Galati
paso doble Tactiek clasic 3
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 57.5
very good Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen formidable


9e minuut.
Mello rent richting de bal. Mello speelt de bal door. Cywiński is nu in balbezit. Cywiński haalt uit met een fantastische trap. Brösel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Krähenbühl probeert naar een medespeler te passen. Seniw bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anh Duy. Seniw raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

28e minuut.
Moorkens onderschept slim de pass. Dadabbo rent richting de bal. Moorkens rent richting de bal. Dadabbo is nu in balbezit. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Iglhaut stond buitenspel. Lucza neemt vlug de vrije trap. Mello met een sublieme pass. Cywiński heeft problemen om de bal te vangen. Cywiński schiet op doel. Brösel bokst de bal weg.

34e minuut.
Cywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonini met een sublieme pass. Cywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - Real18 Galati 0:1

44e minuut.
Daar is Carvajal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Duy rent richting de bal. Anh Duy passt de bal zonder na te denken. Moorkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Moorkens draait met de bal, schiet en ... Urquiza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 1973 55%, Real18 Galati 45%.
Craiova Maxima 1973 - Real18 Galati 0:1

53e minuut.
Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz rent richting de bal. Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Brösel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Incisa speelt de bal door. Mello rent richting de bal. Biaram tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biaram krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello geeft de bal voor. Spitz rent richting de bal. Cywiński rent richting de bal. Cywiński haalt uit met een fantastische trap. Brösel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz schiet op doel. Brösel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Biaram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - Real18 Galati 0:2

58e minuut.
Mello geeft de bal voor. Spitz kopt de bal weg. Anh Duy heeft problemen om de bal te vangen. Cywiński is nu in balbezit. Cywiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mello rent richting de bal. Mello passt de bal zonder na te denken. Anh Duy heeft problemen om de bal te vangen. Cywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywiński draait met de bal, schiet en ... Brösel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Carvajal passt de bal met de wreef. Moorkens is nu in balbezit. Moorkens passt de bal zonder na te denken. Dadabbo is nu in balbezit. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Lucza geeft een hoge lob. Marczak is nu in balbezit. Babulewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Babulewicz krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Seniw passt de bal zonder na te denken. Mello rent richting de bal. Mello passt de bal in één keer door. Cywiński is nu in balbezit. Cywiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Biaram kopt de bal weg. Daar is Babulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ohman is nu in balbezit. Babulewicz onderschept slim de pass. Babulewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 1973 60%, Real18 Galati 40%.
Craiova Maxima 1973 - Real18 Galati 0:2