Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Stars Legiunea
defensiv Tactiek u
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 51.1
zeer goed Schieten goed
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


19e minuut.
Darlewski met een sublieme pass. Nistro rent richting de bal. Nistro passt de bal zonder na te denken. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Karadağ geeft een lange en hoge pass. Iupceanu kopt de bal weg. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - Legiunea 1:0

23e minuut.
Újhelyi geeft een lange en hoge pass. Daar is Levačić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap. Guşiţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Stars - Legiunea 1:1

35e minuut.
Újhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot passt de bal in één keer door. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut draait met de bal, schiet en ... Guşiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Mereuţă rent richting de bal. Mobelhafen rent richting de bal. Mobelhafen geeft een hoge lob. Fannin maakt een snoekduik en kopt de bal. Milkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Hâldan passt de bal in één keer door. Daar is Janjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janjić geeft de bal voor. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin haalt uit met een fantastische trap. Milkov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Stars 68%, Legiunea 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Stars - Legiunea 1:1

66e minuut.
Mereuţă geeft een lange en hoge pass. Újhelyi geeft een hoge lob. Mobelhafen kopt de bal weg. Iupceanu rent richting de bal. Iupceanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Darlewski passt de bal met de wreef. Nistro rent richting de bal. Nistro passt de bal zonder na te denken. Iglhaut rent richting de bal. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap. Guşiţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Doeltrap. Guşiţă trapt de bal weg van het doel. Hâldan kopt de bal weg. Fannin controleert de bal met de borst. Fannin geeft een hoge lob. Milkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Stars 61%, Legiunea 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Stars - Legiunea 1:1