Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legiunea F.C Stars
u Tactiek defensiv
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 47.5
zeer goed Schieten solide
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Nistro rent richting de bal. Nistro passt de bal in één keer door. Grzmot rent richting de bal. Grzmot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - F.C Stars 1:0

4e minuut.
Daar is Darlewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darlewski passt de bal in één keer door. Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut draait met de bal, schiet en ... Janjić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guşiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Darlewski probeert naar een medespeler te passen. Nistro heeft problemen om de bal te vangen. Nistro speelt de bal door. Grzmot is nu in balbezit. Grzmot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Salvidio met een snelle inworp. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut passt de bal in één keer door. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot schiet op doel. Guşiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Mobelhafen kan de bal niet met de borst controleren. Mobelhafen geeft de bal voor. McTominay kopt de bal weg. Balog bereikt de bal nog maar net als eerste. Balog haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Minulescu is nu in balbezit. Minulescu passt de bal met de wreef. McTominay rent richting de bal. McTominay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legiunea - F.C Stars 1:1

33e minuut.
Baszkowski geeft een lange en hoge pass. Balog kopt de bal weg. McTominay kan de bal niet met de borst controleren. McTominay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - F.C Stars 1:2

41e minuut.
Brito is nu in balbezit. Brito speelt de bal door. Hornus speelt de bal door. Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 41%, F.C Stars 59%.
Legiunea - F.C Stars 1:2

46e minuut.
Daar is Fannin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fannin passt de bal met de wreef. Grzmot is nu in balbezit. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Mobelhafen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea onderschept slim de pass. Mihalcea passt de bal met de wreef. Nistro rent richting de bal. Nistro geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Longobardi is nu in balbezit. Longobardi geeft een hoge lob. McTominay bereikt de bal nog maar net als eerste. McTominay haalt uit met een fantastische trap. Milkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pellé verovert de bal door een tackle van achteren. Pellé geeft een lange en hoge pass. McTominay rent richting de bal. Balog bereikt de bal nog maar net als eerste. Balog draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 31%, F.C Stars 69%.
Legiunea - F.C Stars 1:2