Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
b 3 geniu cocozaurus
Normal Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Miclea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toderaş. Miclea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miclea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bărnuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărnuţiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Teodoru onderschept slim de pass. Măceşanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miclea. Miclea krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Daar is Drăgoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgoi speelt de bal door. Bărnuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărnuţiu haalt uit met een fantastische trap. Serban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - cocozaurus 0:1

25e minuut.
Teodoru kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gorie de bal onder controle te krijgen. Toderaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaş haalt uit met een fantastische trap. László werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
b 3 geniu - cocozaurus 1:1

32e minuut.
Piersic met een sublieme pass. Mărgăritescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărgăritescu geeft een hoge lob. Bărnuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărnuţiu schiet op doel. Serban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazilu is nu in balbezit. Drăgoi onderschept slim de pass. Drăgoi geeft de bal voor. Bărnuţiu springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Niţu probeert naar een medespeler te passen. Turcanu is nu in balbezit. Turcanu met een sublieme pass. Daar is Toderaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toderaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: b 3 geniu 52%, cocozaurus 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
b 3 geniu - cocozaurus 1:1

50e minuut.
Teodoru is nu in balbezit. Tolomac rent richting de bal. Tolomac passt de bal zonder na te denken. Turcanu rent richting de bal. Turcanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Niţu met een sublieme pass. Toderaş rent richting de bal. Piersic is nu in balbezit. Toderaş onderschept slim de pass. Toderaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Drăgoi passt de bal in één keer door. Bărnuţiu rent richting de bal. Bărnuţiu probeert naar een medespeler te passen. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Inworp. Stefanescu-Prodanovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pătra onderschept slim de pass. Klungelig pakt Gorie de bal. Gorie geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Serban trapt de bal weg. Gorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niţu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: b 3 geniu 49%, cocozaurus 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
b 3 geniu - cocozaurus 1:1