Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astria-Extensive Fotbal Club Robert Georgescu
halalulu Tactiek 433
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 27.2
good Schieten solid
good Passen weak
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Ursu kopt de bal weg. Bărbulescu heeft problemen om de bal te vangen. Olivia begaat een overtreding. Bărbulescu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zahiu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mare maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - Fotbal Club Robert Georgescu 1:0

17e minuut.
Queimado passt de bal zonder na te denken. Bărbulescu heeft problemen om de bal te vangen. Ursu probeert naar een medespeler te passen. Tărăşilă rent richting de bal. Tărăşilă draait met de bal, schiet en ... Mare probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mare niet meer kan verder spelen. Ciapalski komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Sowunmi is nu in balbezit. Bărbulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bărbulescu met een sublieme pass. Tărăşilă is nu in balbezit. Tărăşilă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Queimado is nu in balbezit. Queimado passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Iacomi de bal. Bărbulescu is nu in balbezit. Bărbulescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Demeter geeft een hoge lob. Queimado kopt de bal weg. Herghelegiu heeft problemen om de bal te vangen. Tărăşilă rent richting de bal. Tărăşilă draait met de bal, schiet en ... Ciapalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Demeter de bal. Bărbulescu is nu in balbezit. Bărbulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - Fotbal Club Robert Georgescu 2:0

30e minuut.
Zahiu met een sublieme pass. Ursu rent richting de bal. Ursu passt de bal met de wreef. Tărăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărăşilă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tărăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Demeter onderschept slim de pass. Ursu verovert de bal door een tackle van achteren. Ursu geeft een lange en hoge pass. Bărbulescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - Fotbal Club Robert Georgescu 3:0

36e minuut.
Trišović onderschept slim de pass. Ursu onderschept slim de pass. Ursu met een sublieme pass. Klungelig pakt Tărăşilă de bal. Tărăşilă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Iacomi onderschept slim de pass. Iacomi passt de bal in één keer door. Ursu met een sublieme pass. Bărbulescu rent richting de bal. Bărbulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - Fotbal Club Robert Georgescu 4:0

42e minuut.
Iorgulescu geeft een lange en hoge pass. Ursu probeert naar een medespeler te passen. Tărăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărăşilă haalt uit met een fantastische trap. Ciapalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Herghelegiu speelt de bal door. Iacomi rent richting de bal. Inworp. Iacomi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ursu geeft een lange en hoge pass. Ciapalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tărăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărăşilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - Fotbal Club Robert Georgescu 5:0

44e minuut.
Hus speelt de bal door. Opriş heeft problemen om de bal te vangen. Tărăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărăşilă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astria-Extensive 19%, Fotbal Club Robert Georgescu 81%.
Astria-Extensive - Fotbal Club Robert Georgescu 5:0

47e minuut.
Opriş heeft problemen om de bal te vangen. Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu geeft een lange en hoge pass. Tărăşilă is nu in balbezit. Tărăşilă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ciapalski trapt de bal weg van het doel. Zahiu kopt de bal weg. Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - Fotbal Club Robert Georgescu 6:0

52e minuut.
Bărbulescu passt de bal zonder na te denken. Tărăşilă rent richting de bal. Herghelegiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tărăşilă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zahiu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacomi verovert de bal door een tackle van achteren. Iacomi speelt de bal door. Tărăşilă rent richting de bal. Tărăşilă haalt uit met een fantastische trap. Ciapalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - Fotbal Club Robert Georgescu 7:0

57e minuut.
Zahiu met een sublieme pass. Queimado rent richting de bal. Queimado probeert naar een medespeler te passen. Tărăşilă rent richting de bal. Tărăşilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - Fotbal Club Robert Georgescu 8:0

59e minuut.
Inworp. Queimado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ursu probeert naar een medespeler te passen. Bărbulescu is nu in balbezit. Bărbulescu draait met de bal, schiet en ... Ciapalski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - Fotbal Club Robert Georgescu 9:0

62e minuut.
Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Iorgulescu geeft een hoge lob. Tărăşilă controleert de bal met de borst. Tărăşilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Herghelegiu onderschept slim de pass. Ursu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursu passt de bal met de wreef. Tărăşilă rent richting de bal. Tărăşilă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Olivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursu verovert de bal door een tackle van achteren. Ursu met een sublieme pass. Bărbulescu rent richting de bal. Bărbulescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Olivia is nu in balbezit. Ursu onderschept slim de pass. Ursu met een sublieme pass. Daar is Bărbulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărbulescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Daar is Zahiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vornicu is nu in balbezit. Zahiu speelt de bal door. Bărbulescu is nu in balbezit. Bărbulescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ursu is nu in balbezit. Ursu passt de bal met de wreef. Tărăşilă rent richting de bal. Tărăşilă draait met de bal, schiet en ... Ciapalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ciapalski trapt de bal weg. Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zahiu. Zahiu krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Ursu met een sublieme pass. Tărăşilă rent richting de bal. Demeter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tărăşilă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bărbulescu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - Fotbal Club Robert Georgescu 10:0

87e minuut.
Demeter geeft de bal voor. Iorgulescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Demeter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tărăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărăşilă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Tărăşilă is nu in balbezit. Ursu rent richting de bal. Ursu passt de bal in één keer door. Bărbulescu heeft problemen om de bal te vangen. Bărbulescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bărbulescu is nu in balbezit. Bărbulescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astria-Extensive 18%, Fotbal Club Robert Georgescu 82%.
Astria-Extensive - Fotbal Club Robert Georgescu 10:0