Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astria-Extensive F.C Stars
halalulu Tactiek defensiv
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
44.5 gemiddelde waardering 51.2
adequate Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Iorgulescu geeft de bal voor. Levačić probeert de bal aan de voet te houden. Baszkowski rent richting de bal. Ursu rent richting de bal. Ursu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Mereuţă rent richting de bal. Mereuţă probeert naar een medespeler te passen. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - F.C Stars 0:1

10e minuut.
Hâldan is nu in balbezit. Hâldan geeft een hoge lob. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin haalt uit met een fantastische trap. Szarpak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - F.C Stars 0:2

12e minuut.
Chaniewski geeft de bal voor. Guşiţă probeert naar een medespeler te passen. Mobelhafen kopt de bal weg. Klungelig pakt Iupceanu de bal. Iupceanu haalt uit met een fantastische trap. Szarpak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Iupceanu de bal. Szarpak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Karadağ speelt de bal door. Daar is Hâldan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hâldan passt de bal in één keer door. Fannin rent richting de bal. Fannin schiet op doel. Szarpak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Chaniewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mobelhafen met de inworp. Mereuţă rent richting de bal. Mereuţă geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Baszkowski is nu in balbezit. Baszkowski geeft de bal voor. Bitang is nu in balbezit. Fannin onderschept slim de pass. Fannin haalt uit met een fantastische trap. Szarpak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Levačić verovert de bal door een tackle van achteren. Levačić geeft een hoge lob. Daar is Iorgulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin draait met de bal, schiet en ... Szarpak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Iupceanu de bal. Mereuţă is nu in balbezit. Mereuţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - F.C Stars 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astria-Extensive 43%, F.C Stars 57%.
Astria-Extensive - F.C Stars 0:3

48e minuut.
Karadağ geeft de bal voor. Bitang controleert de bal met de borst. Fannin verovert de bal door een tackle van achteren. Fannin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mereuţă rent richting de bal. Mereuţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - F.C Stars 0:4

56e minuut.
Klungelig pakt Janjić de bal. Ursu speelt de bal door. Queimado rent richting de bal. Queimado geeft de bal voor. Bărbulescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Guşiţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Mereuţă passt de bal in één keer door. Iupceanu is nu in balbezit. Fannin rent richting de bal. Fannin schiet op doel. Szarpak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - F.C Stars 0:5

71e minuut.
Iacomi rent richting de bal. Janjić begaat een overtreding. Iacomi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iacomi met een snel genomen vrije trap. Pellé probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mereuţă rent richting de bal. Mereuţă geeft een lange en hoge pass. Fannin is nu in balbezit. Fannin schiet op doel. Szarpak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - F.C Stars 0:6

82e minuut.
Janjić geeft een lange en hoge pass. Mereuţă heeft problemen om de bal te vangen. Fannin rent richting de bal. Daar is Fannin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fannin schiet op doel. Szarpak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Karadağ geeft de bal voor. Mobelhafen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mobelhafen geeft een hoge lob. Iupceanu springt en kopt de bal. Szarpak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astria-Extensive 37%, F.C Stars 63%.
Astria-Extensive - F.C Stars 0:6