Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Stars Astria-Extensive
defensiv Tactiek halalulu
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
43.1 gemiddelde waardering 47.1
good Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen good


4e minuut.
Mozer verovert de bal door een tackle van achteren. Mozer geeft een hoge lob. Iorgulescu met een sublieme pass. Daar is Bărbulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărbulescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Varjas kopt de bal weg. Klungelig pakt McTominay de bal. Balog rent richting de bal. McTominay bereikt de bal nog maar net als eerste. McTominay schiet op doel. Szarpak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Varjas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ghiugan komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Chaniewski met een sublieme pass. Queimado is nu in balbezit. Queimado probeert naar een medespeler te passen. Ursu is nu in balbezit. Ursu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Guşiţă speelt de bal door. Balaban rent richting de bal. Met opzet legt Zahiu zijn tegenspeler op de grond. Zahiu krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Vornicu geeft een lange en hoge pass. Daar is McTominay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McTominay passt de bal zonder na te denken. Balog bereikt de bal nog maar net als eerste. Balog schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Janjić geeft een lange en hoge pass. Bitang rent richting de bal. McTominay verovert de bal door een tackle van achteren. McTominay haalt uit met een fantastische trap. Szarpak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - Astria-Extensive 1:0

41e minuut.
Mobelhafen met een sublieme pass. Balog is nu in balbezit. Vornicu begaat een overtreding. Vornicu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Stars 67%, Astria-Extensive 33%.
F.C Stars - Astria-Extensive 1:0

47e minuut.
Bitang met een sublieme pass. Baszkowski is nu in balbezit. Baszkowski geeft een lange en hoge pass. Balog is nu in balbezit. Balog haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - Astria-Extensive 2:0

53e minuut.
Mozer kopt de bal weg. Janjić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bărbulescu is nu in balbezit. Bărbulescu schiet op doel. Guşiţă probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Baszkowski heeft problemen om de bal te vangen. Tărăşilă is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - Astria-Extensive 2:1

66e minuut.
Iacomi passt de bal met de wreef. Ursu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursu passt de bal met de wreef. Tărăşilă is nu in balbezit. Tărăşilă haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Queimado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tărăşilă is nu in balbezit. Ursu speelt de bal door. Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbulescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pyskatý geeft een hoge lob. McTominay kopt de bal weg. Balog bereikt de bal nog maar net als eerste. Balog draait met de bal, schiet en ... Szarpak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Stars 70%, Astria-Extensive 30%.
F.C Stars - Astria-Extensive 2:1