Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cocozaurus Real18 Galati
Attack Tactiek clasic 3
37% Balbezit 63%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 49.8
zwak Schieten formidabel
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Inworp. Ünaldı met een snelle inworp. Seniw speelt de bal door. Daar is Cywiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cywiński schiet op doel. László bokst de bal weg. Daar is Babulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babulewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Seniw rent richting de bal. Seniw passt de bal met de wreef. Maśnik is nu in balbezit. Maśnik geeft een hoge lob. Babulewicz springt en kopt de bal. László kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cywiński is nu in balbezit. Cywiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Real18 Galati 0:1

9e minuut.
Ünaldı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorie rent richting de bal. Ünaldı verovert de bal door een tackle van achteren. Maśnik geeft een hoge lob. Babulewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Real18 Galati 0:2

10e minuut.
Flocea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gorie de bal. Babulewicz is nu in balbezit. Cywiński is nu in balbezit. Cywiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ünaldı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ünaldı passt de bal met de wreef. Spitz speelt de bal door. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Doeltrap. László trapt de bal weg van het doel. Spitz kopt de bal weg. Babulewicz rent richting de bal. Babulewicz haalt uit met een fantastische trap. László kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Real18 Galati 0:3

16e minuut.
Ünaldı met een snelle inworp. Maśnik speelt de bal door. Cywiński is nu in balbezit. Cywiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Real18 Galati 0:4

17e minuut.
Seniw rent richting de bal. Seniw passt de bal in één keer door. Daar is Spitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spitz geeft een hoge lob. Cywiński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. László met een sublieme pass. Spitz met een sublieme pass. Cywiński is nu in balbezit. Cywiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Spitz met een snelle inworp. Seniw rent richting de bal. Seniw probeert naar een medespeler te passen. Cywiński is nu in balbezit. Cywiński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Calangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz onderschept slim de pass. Babulewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Real18 Galati 0:5

22e minuut.
Cywiński passt de bal met de wreef. Ünaldı rent richting de bal. Ünaldı passt de bal met de wreef. Maśnik geeft een lange en hoge pass. Cywiński maakt een snoekduik en kopt de bal. László kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cywiński rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Seniw kopt de bal weg. Spitz geeft de bal voor. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ünaldı onderschept slim de pass. Ünaldı geeft een lange en hoge pass. Spitz kopt de bal weg. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Seniw passt de bal in één keer door. Spitz met een sublieme pass. Ünaldı met een sublieme pass. Klungelig pakt Babulewicz de bal. Babulewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Spitz is nu in balbezit. Spitz geeft een hoge lob. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz schiet op doel. László werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz probeert naar een medespeler te passen. Ünaldı geeft een lange en hoge pass. Cywiński springt en kopt de bal. László werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Real18 Galati 0:6

37e minuut.
Miclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclea passt de bal met de wreef. Seniw met een sublieme pass. Ünaldı geeft een lange en hoge pass. Cywiński springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Gorie rent richting de bal. Seniw verovert de bal door een tackle van achteren. Seniw met een sublieme pass. Cywiński is nu in balbezit. Cywiński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Babulewicz rent richting de bal. Babulewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cywiński rent richting de bal. Cywiński haalt uit met een fantastische trap. László probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Real18 Galati 0:7

41e minuut.
Spitz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babulewicz geeft een lange en hoge pass. Cywiński is nu in balbezit. Cywiński schiet op doel. László werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Real18 Galati 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cocozaurus 91%, Real18 Galati 9%.
cocozaurus - Real18 Galati 0:8

48e minuut.
Demirian geeft een hoge lob. Inworp. Ünaldı met een snelle inworp. Daar is Maśnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maśnik geeft een lange en hoge pass. László probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Miclea geeft de bal voor. Stefanescu-Prodanovici is nu in balbezit. Seniw verovert de bal door een tackle van achteren. Spitz is nu in balbezit. Spitz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ünaldı verovert de bal door een tackle van achteren. Ünaldı met een sublieme pass. Babulewicz probeert de bal met de borst te controleren. Cywiński rent richting de bal. Cywiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Real18 Galati 0:9

58e minuut.
Klungelig pakt Maśnik de bal. Maśnik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Babulewicz de bal. Cywiński is nu in balbezit. Cywiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Gorie probeert de bal met de borst te controleren. Bărnuţiu geeft de bal voor. Spitz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Babulewicz de bal. Babulewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ünaldı kopt de bal weg. Cywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piersic legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cywiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Spitz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Real18 Galati 0:10

65e minuut.
Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz geeft de bal voor. Demirian bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz onderschept slim de pass. Babulewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Real18 Galati 0:11

73e minuut.
Miclea rent richting de bal. Spitz onderschept slim de pass. Spitz geeft een lange en hoge pass. Cywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Maśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Maśnik probeert naar een medespeler te passen. Miclea rent richting de bal. Cywiński verovert de bal door een tackle van achteren. Cywiński haalt uit met een fantastische trap. László verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Real18 Galati 0:12

79e minuut.
Spitz verovert de bal door een tackle van achteren. Spitz geeft een hoge lob. Cywiński rent richting de bal. Cywiński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Lucza geeft een hoge lob. Cywiński speelt de bal door. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz draait met de bal, schiet en ... László maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Real18 Galati 0:13

81e minuut.
Cywiński rent richting de bal. Ünaldı rent richting de bal. Ünaldı met een sublieme pass. Maśnik heeft problemen om de bal te vangen. Maśnik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Cywiński de bal. Cywiński speelt de bal door. Demirian heeft problemen om de bal te vangen. Babulewicz rent richting de bal. Babulewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Real18 Galati 0:14

88e minuut.
Krähenbühl is nu in balbezit. Krähenbühl geeft een hoge lob. Demirian heeft problemen om de bal te vangen. Cywiński rent richting de bal. Cywiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Lucza neemt vlug de vrije trap. Daar is Cywiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorie rent richting de bal. Cywiński verovert de bal door een tackle van achteren. Cywiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cocozaurus 83%, Real18 Galati 17%.
cocozaurus - Real18 Galati 0:14