Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real18 Galati cocozaurus
clasic 3 Tactiek Attack
64% Balbezit 36%
15% Spel op eigen helft 85%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 22.4
uitstekend Schieten zwak
solide Passen zwak
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Incisa speelt de bal door. Mello probeert naar een medespeler te passen. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - cocozaurus 1:0

4e minuut.
Cywiński kopt de bal weg. Mello rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mello zal de hoekschop nemen. Babulewicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - cocozaurus 2:0

5e minuut.
Incisa passt de bal in één keer door. Mello rent richting de bal. Mello probeert naar een medespeler te passen. Cywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - cocozaurus 3:0

9e minuut.
Mello rent richting de bal. Mello passt de bal in één keer door. Daar is Cywiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cywiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - cocozaurus 4:0

18e minuut.
Mello speelt de bal door. Incisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Incisa met een sublieme pass. Cywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywiński schiet op doel. László verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Babulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Spitz is nu in balbezit. Klungelig pakt Spitz de bal. Spitz geeft de bal voor. Cywiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - cocozaurus 5:0

26e minuut.
Daar is Stefanescu-Prodanovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seniw verovert de bal door een tackle van achteren. Seniw probeert naar een medespeler te passen. Cywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Drăgoi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Seniw rent richting de bal. Seniw geeft de bal voor. Cywiński rent richting de bal. Cywiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
László met een harde bal richting middenveld. Spitz probeert de bal met de borst te controleren. Spitz passt de bal in één keer door. Babulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Babulewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piersic bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cywiński geeft de bal voor. Spitz is nu in balbezit. Spitz passt de bal in één keer door. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Sepetçi geeft een hoge lob. Mello rent richting de bal. Mello geeft een lange en hoge pass. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - cocozaurus 6:0

40e minuut.
Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz geeft de bal voor. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz haalt uit met een fantastische trap. László werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - cocozaurus 7:0

41e minuut.
Krähenbühl verovert de bal door een tackle van achteren. Krähenbühl geeft de bal voor. Babulewicz rent richting de bal. Babulewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cywiński passt de bal zonder na te denken. Miclea heeft problemen om de bal te vangen. Babulewicz rent richting de bal. Babulewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - cocozaurus 8:0

44e minuut.
Seniw speelt de bal door. Mello is nu in balbezit. Mello probeert naar een medespeler te passen. Cywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywiński draait met de bal, schiet en ... László kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real18 Galati 15%, cocozaurus 85%.
Real18 Galati - cocozaurus 8:0

46e minuut.
Flocea met een sublieme pass. Stefanescu-Prodanovici is nu in balbezit. Stefanescu-Prodanovici passt de bal met de wreef. Babulewicz rent richting de bal. Babulewicz speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Klungelig pakt Spitz de bal. Spitz passt de bal met de wreef. Cywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywiński draait met de bal, schiet en ... László werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - cocozaurus 9:0

51e minuut.
Lucza speelt de bal door. Mello rent richting de bal. Mello passt de bal zonder na te denken. Cywiński rent richting de bal. Cywiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - cocozaurus 10:0

53e minuut.
Babulewicz passt de bal in één keer door. Piersic rent richting de bal. Incisa onderschept slim de pass. Cywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Flocea is nu in balbezit. Seniw verovert de bal door een tackle van achteren. Seniw passt de bal met de wreef. Cywiński rent richting de bal. Cywiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Blejan passt de bal zonder na te denken. Spitz geeft een lange en hoge pass. Piersic heeft problemen om de bal te vangen. Cywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Sepetçi is nu in balbezit. Sepetçi speelt de bal door. Demirian is nu in balbezit. Cywiński verovert de bal door een tackle van achteren. Cywiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - cocozaurus 11:0

64e minuut.
Krähenbühl geeft de bal voor. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz probeert naar een medespeler te passen. Cywiński is nu in balbezit. Cywiński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Incisa passt de bal zonder na te denken. Mello is nu in balbezit. Mello passt de bal met de wreef. Cywiński is nu in balbezit. Cywiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Spitz rent richting de bal. Spitz passt de bal in één keer door. Babulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Babulewicz draait met de bal, schiet en ... László maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Demirian is nu in balbezit. Demirian geeft een lange en hoge pass. Daar is Incisa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Incisa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Seniw verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgoi probeert naar een medespeler te passen. Cywiński rent richting de bal. Cywiński haalt uit met een fantastische trap. László probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - cocozaurus 12:0

79e minuut.
Seniw passt de bal met de wreef. Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz speelt de bal door. Cywiński is nu in balbezit. Cywiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Spitz rent richting de bal. Spitz geeft een hoge lob. Cywiński rent richting de bal. Cywiński schiet op doel. László maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - cocozaurus 13:0

85e minuut.
Cywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniw bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniw met een sublieme pass. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz schiet op doel. László probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Daar is Spitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spitz passt de bal zonder na te denken. Cywiński is nu in balbezit. Cywiński schiet op doel. László maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - cocozaurus 14:0

87e minuut.
Piersic geeft een lange en hoge pass. Seniw bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniw passt de bal zonder na te denken. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cywiński rent richting de bal. Cywiński haalt uit met een fantastische trap. László probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Spitz rent richting de bal. Spitz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
László trapt de bal weg van het doel. Seniw kopt de bal weg. Daar is Demirian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz haalt uit met een fantastische trap. László verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Spitz is nu in balbezit. Spitz passt de bal in één keer door. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz haalt uit met een fantastische trap. László maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - cocozaurus 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real18 Galati 14%, cocozaurus 86%.
Real18 Galati - cocozaurus 15:0