Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Craiova Maxima 1973 b 3 geniu
paso doble Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 17.2
uitstekend Schieten waardeloos
goed Passen waardeloos
goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Anh Duy onderschept slim de pass. Anh Duy passt de bal met de wreef. Moorkens rent richting de bal. Moorkens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - b 3 geniu 1:0

5e minuut.
Kubizna heeft problemen om de bal te vangen. Mielcioiu met een sublieme pass. Dadabbo rent richting de bal. Dadabbo schiet op doel. Serban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - b 3 geniu 2:0

9e minuut.
Petru is nu in balbezit. Dadabbo onderschept slim de pass. Dadabbo met een sublieme pass. Kubizna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubizna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - b 3 geniu 3:0

11e minuut.
Rupała passt de bal in één keer door. Anh Duy heeft problemen om de bal te vangen. Anh Duy speelt de bal door. Dadabbo heeft problemen om de bal te vangen. Dadabbo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - b 3 geniu 4:0

14e minuut.
Rupała kopt de bal weg. Kubizna is nu in balbezit. Kubizna geeft een hoge lob. Moorkens is nu in balbezit. Moorkens draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Serban trapt de bal weg. Niţu kopt de bal weg. Rupała met een sublieme pass. Dadabbo rent richting de bal. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rovine probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carvajal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dadabbo maakt een snoekduik en kopt de bal. Serban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - b 3 geniu 5:0

20e minuut.
Carvajal passt de bal met de wreef. Petru rent richting de bal. Dadabbo verovert de bal door een tackle van achteren. Dadabbo schiet op doel. Serban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - b 3 geniu 6:0

22e minuut.
Dadabbo verovert de bal door een tackle van achteren. Dadabbo passt de bal in één keer door. Rovine rent richting de bal. Moorkens verovert de bal door een tackle van achteren. Moorkens haalt uit met een fantastische trap. Serban bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - b 3 geniu 7:0

29e minuut.
Rupała geeft een lange en hoge pass. Măceşanu heeft problemen om de bal te vangen. Carvajal verovert de bal door een tackle van achteren. Carvajal geeft een lange en hoge pass. Kubizna maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - b 3 geniu 8:0

31e minuut.
Rupała geeft een lange en hoge pass. Daar is Carvajal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carvajal speelt de bal door. Dadabbo rent richting de bal. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Anh Duy bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Duy probeert naar een medespeler te passen. Carvajal speelt de bal door. Dadabbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadabbo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Dadabbo kan de bal niet met de borst controleren. Petru rent richting de bal. Dadabbo verovert de bal door een tackle van achteren. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap. Serban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - b 3 geniu 9:0

36e minuut.
Anh Duy met een sublieme pass. Dadabbo is nu in balbezit. Dadabbo passt de bal in één keer door. Kubizna rent richting de bal. Kubizna schiet op doel. Serban bokst de bal weg. Rovine is nu in balbezit. Moorkens verovert de bal door een tackle van achteren. Moorkens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - b 3 geniu 10:0

38e minuut.
Kubizna heeft problemen om de bal te vangen. Mielcioiu is nu in balbezit. Mielcioiu met een sublieme pass. Dadabbo rent richting de bal. Dadabbo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - b 3 geniu 11:0

41e minuut.
Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Duy verovert de bal door een tackle van achteren. Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Moorkens rent richting de bal. Moorkens haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - b 3 geniu 12:0

43e minuut.
Petru rent richting de bal. Dadabbo onderschept slim de pass. Dadabbo passt de bal zonder na te denken. Kubizna is nu in balbezit. Kubizna haalt uit met een fantastische trap. Serban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Inworp. Salvaderi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 1973 15%, b 3 geniu 85%.
Craiova Maxima 1973 - b 3 geniu 12:0

47e minuut.
Serban trapt de bal weg. Tolomac kopt de bal weg. Klungelig pakt Teodoru de bal. Dadabbo is nu in balbezit. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Teodoru rent richting de bal. Dadabbo verovert de bal door een tackle van achteren. Dadabbo passt de bal met de wreef. Kubizna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubizna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Klungelig pakt Rovine de bal. Dadabbo rent richting de bal. Rovine legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rovine krijgt een gele kaart. Dadabbo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Anh Duy neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - b 3 geniu 13:0

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Serban trapt de bal weg van het doel. Anh Duy kopt de bal weg. Dadabbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadabbo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - b 3 geniu 14:0

67e minuut.
Anh Duy bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Duy passt de bal met de wreef. Daar is Rovine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dadabbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap. Serban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Rupała is nu in balbezit. Rupała geeft een hoge lob. Kubizna kopt de bal weg. Dadabbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadabbo draait met de bal, schiet en ... Serban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Moorkens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moorkens haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Anh Duy probeert naar een medespeler te passen. Dadabbo heeft problemen om de bal te vangen. Dadabbo passt de bal in één keer door. Moorkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Moorkens schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Anh Duy kopt de bal weg. Dadabbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petru is nu in balbezit. Dadabbo verovert de bal door een tackle van achteren. Dadabbo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Niţu controleert de bal met de borst. Rupała bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupała passt de bal in één keer door. Dadabbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadabbo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - b 3 geniu 15:0

83e minuut.
Dadabbo is nu in balbezit. Petru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadabbo onderschept slim de pass. Dadabbo draait met de bal, schiet en ... Serban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - b 3 geniu 16:0

86e minuut.
Petru bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Duy is nu in balbezit. Anh Duy met een sublieme pass. Kubizna is nu in balbezit. Kubizna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Inworp. Rupała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anh Duy probeert naar een medespeler te passen. Dadabbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dadabbo rent richting de bal. Dadabbo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - b 3 geniu 17:0

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Petru met een harde bal richting middenveld. Rupała kopt de bal weg. Kubizna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubizna geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 1973 18%, b 3 geniu 82%.
Craiova Maxima 1973 - b 3 geniu 17:0