Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fotbal Club Robert Georgescu Legiunea
433 Tactiek u
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 47.5
solide Schieten zeer goed
zwak Passen goed
matig Verdedigen goed


8e minuut.
Herghelegiu onderschept slim de pass. Darlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Darlewski passt de bal zonder na te denken. Grzmot is nu in balbezit. Grzmot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Longobardi probeert naar een medespeler te passen. Minulescu probeert naar een medespeler te passen. Grzmot probeert naar een medespeler te passen. Udrescu rent richting de bal. Udrescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Legiunea 0:1

22e minuut.
Minulescu kopt de bal weg. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot passt de bal in één keer door. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu schiet op doel. Bujor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Milkov trapt de bal weg. Darlewski kopt de bal weg. Grzmot rent richting de bal. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Újhelyi heeft problemen om de bal te vangen. Grzmot rent richting de bal. Grzmot passt de bal met de wreef. Udrescu rent richting de bal. Udrescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Udrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Darlewski is nu in balbezit. Darlewski passt de bal zonder na te denken. Grzmot rent richting de bal. Grzmot haalt uit met een fantastische trap. Bujor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Újhelyi verovert de bal door een tackle van achteren. Darlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darlewski passt de bal zonder na te denken. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Hornus onderschept slim de pass. Hornus geeft een lange en hoge pass. Újhelyi kopt de bal weg. Grzmot is nu in balbezit. Grzmot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Legiunea 0:2

42e minuut.
Grzmot schiet op doel. Demeter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Újhelyi zal de hoekschop nemen. Udrescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Legiunea 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Robert Georgescu 78%, Legiunea 22%.
Fotbal Club Robert Georgescu - Legiunea 0:3

47e minuut.
Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistro bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu probeert naar een medespeler te passen. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot draait met de bal, schiet en ... Bujor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Demeter probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Legiunea 0:4

50e minuut.
Olivia probeert naar een medespeler te passen. Vintilă geeft een hoge lob. Újhelyi kopt de bal weg. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Legiunea 0:5

54e minuut.
Klungelig pakt Grzmot de bal. Grzmot draait met de bal, schiet en ... Daar is Újhelyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Újhelyi geeft een hoge lob. Udrescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Bujor bokst de bal weg.

58e minuut.
Demeter geeft een lange en hoge pass. Minulescu kopt de bal weg. Herghelegiu heeft problemen om de bal te vangen. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Legiunea 0:6

64e minuut.
Grzmot met een sublieme pass. Nistro is nu in balbezit. Nistro probeert naar een medespeler te passen. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Legiunea 0:7

65e minuut.
Vintilă met een snelle inworp. Nistro rent richting de bal. Nistro geeft de bal voor. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu haalt uit met een fantastische trap. Bujor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Nistro passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Darlewski de bal. Darlewski passt de bal met de wreef. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu haalt uit met een fantastische trap. Bujor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Trišović geeft de bal voor. Darlewski met een sublieme pass. Grzmot heeft problemen om de bal te vangen. Grzmot haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Minulescu speelt de bal door. Nistro rent richting de bal. Udrescu is nu in balbezit. Nistro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistro schiet op doel. Bujor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Demeter heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Grzmot rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Legiunea 0:8

78e minuut.
Grzmot is nu in balbezit. Grzmot geeft een lange en hoge pass. Udrescu rent richting de bal. Udrescu haalt uit met een fantastische trap. Bujor probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Legiunea 0:9

83e minuut.
Herghelegiu is nu in balbezit. Udrescu onderschept slim de pass. Udrescu passt de bal zonder na te denken. Grzmot rent richting de bal. Grzmot haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Olivia rent richting de bal. Olivia passt de bal zonder na te denken. Nistro speelt de bal door. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Grzmot passt de bal in één keer door. Trišović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistro verovert de bal door een tackle van achteren. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Demeter met een harde bal richting middenveld. Darlewski rent richting de bal. Darlewski probeert naar een medespeler te passen. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Legiunea 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Robert Georgescu 86%, Legiunea 14%.
Fotbal Club Robert Georgescu - Legiunea 0:10