Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legiunea Fotbal Club Robert Georgescu
u Tactiek 433
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
47 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 34.9
uitstekend Schieten goed
solide Passen matig
matig Verdedigen zwak


3e minuut.
Darlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Darlewski speelt de bal door. Iglhaut rent richting de bal. Iglhaut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Fotbal Club Robert Georgescu 1:0

6e minuut.
Brito geeft een lange en hoge pass. Hornus bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornus passt de bal in één keer door. Grzmot rent richting de bal. Grzmot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hornus geeft de bal voor. Grzmot rent richting de bal. Met opzet legt Herghelegiu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Herghelegiu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

9e minuut.
Nistro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistro geeft een lange en hoge pass. Grzmot rent richting de bal. Grzmot draait met de bal, schiet en ... Bujor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Fotbal Club Robert Georgescu 2:0

14e minuut.
Nistro speelt de bal door. Darlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darlewski passt de bal met de wreef. Grzmot is nu in balbezit. Grzmot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Salvidio verovert de bal door een tackle van achteren. Salvidio passt de bal met de wreef. Iglhaut probeert naar een medespeler te passen. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Fotbal Club Robert Georgescu 3:0

21e minuut.
Sturdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Darlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot schiet op doel. Bujor probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Salvidio is nu in balbezit. Salvidio geeft de bal voor. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot schiet op doel. Bujor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Fotbal Club Robert Georgescu 4:0

25e minuut.
Nistro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistro met een sublieme pass. Grzmot heeft problemen om de bal te vangen. Grzmot draait met de bal, schiet en ... Bujor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Fotbal Club Robert Georgescu 5:0

26e minuut.
Kuzera kopt de bal weg. Iglhaut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iglhaut passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Grzmot de bal. Grzmot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bujor probeert naar een medespeler te passen. Hornus kopt de bal weg. Grzmot rent richting de bal. Grzmot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bujor probeert naar een medespeler te passen. Darlewski kopt de bal weg. Grzmot met een sublieme pass. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Darlewski is nu in balbezit. Darlewski passt de bal met de wreef. Grzmot rent richting de bal. Grzmot haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Darlewski is nu in balbezit. Darlewski passt de bal in één keer door. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Fotbal Club Robert Georgescu 6:0

37e minuut.
Hornus onderschept slim de pass. Hornus passt de bal in één keer door. Daar is Grzmot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzmot schiet op doel. Bujor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Fotbal Club Robert Georgescu 7:0

40e minuut.
Salvidio is nu in balbezit. Salvidio passt de bal met de wreef. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Fotbal Club Robert Georgescu 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 19%, Fotbal Club Robert Georgescu 81%.
Legiunea - Fotbal Club Robert Georgescu 8:0

46e minuut.
Sowunmi met een sublieme pass. Salvidio geeft een hoge lob. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot schiet op doel. Bujor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Fotbal Club Robert Georgescu 9:0

48e minuut.
Kanerva is nu in balbezit. Iglhaut verovert de bal door een tackle van achteren. Iglhaut passt de bal in één keer door. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut passt de bal met de wreef. Grzmot is nu in balbezit. Grzmot schiet op doel. Bujor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Hornus is nu in balbezit. Hornus met een sublieme pass. Grzmot rent richting de bal. Grzmot schiet op doel. Bujor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Fotbal Club Robert Georgescu 10:0

58e minuut.
Salvidio kopt de bal weg. Klungelig pakt Butacu de bal. Iglhaut speelt de bal door. Grzmot rent richting de bal. Grzmot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Fotbal Club Robert Georgescu 11:0

60e minuut.
Sowunmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowunmi geeft de bal voor. Hornus kopt de bal weg. Grzmot heeft problemen om de bal te vangen. Grzmot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Fotbal Club Robert Georgescu 12:0

62e minuut.
Darlewski is nu in balbezit. Darlewski passt de bal met de wreef. Grzmot is nu in balbezit. Grzmot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Fotbal Club Robert Georgescu 13:0

65e minuut.
Kanerva bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut met een sublieme pass. Nistro speelt de bal door. Daar is Grzmot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzmot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Iglhaut controleert de bal met de borst. Salvidio probeert naar een medespeler te passen. Iglhaut probeert de bal aan de voet te houden. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Bujor probeert naar een medespeler te passen. Hornus kopt de bal weg. Daar is Grzmot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzmot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Darlewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darlewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Grzmot de bal. Grzmot draait met de bal, schiet en ... Bujor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Fotbal Club Robert Georgescu 14:0

71e minuut.
Iglhaut passt de bal in één keer door. Ciapalski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot draait met de bal, schiet en ... Bujor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Fotbal Club Robert Georgescu 15:0

72e minuut.
Grzmot onderschept slim de pass. Grzmot probeert naar een medespeler te passen. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut schiet op doel. Ciapalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot draait met de bal, schiet en ... Bujor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Butacu met een sublieme pass. Çalıcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistro begaat een overtreding. Çalıcıoğlu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Çalıcıoğlu kan niet meer verder spelen. Olivia komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Brito geeft een hoge lob. Nistro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistro passt de bal in één keer door. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot geeft de bal voor. Iglhaut rent richting de bal. Iglhaut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Fotbal Club Robert Georgescu 16:0

76e minuut.
Nistro is nu in balbezit. Nistro geeft een hoge lob. Daar is Ciapalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iglhaut rent richting de bal. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Bujor trapt de bal weg van het doel. Salvidio kopt de bal weg. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bujor trapt de bal weg van het doel. Darlewski probeert naar een medespeler te passen. Grzmot is nu in balbezit. Grzmot haalt uit met een fantastische trap. Bujor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Fotbal Club Robert Georgescu 17:0

81e minuut.
Salvidio is nu in balbezit. Salvidio passt de bal met de wreef. Grzmot is nu in balbezit. Grzmot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Fotbal Club Robert Georgescu 18:0

82e minuut.
Hornus verovert de bal door een tackle van achteren. Hornus probeert naar een medespeler te passen. Salvidio probeert naar een medespeler te passen. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot schiet op doel. Bujor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iglhaut heeft problemen om de bal te vangen. Iglhaut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Fotbal Club Robert Georgescu 19:0

86e minuut.
Hornus rent richting de bal. Hornus probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Iglhaut de bal. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap. Bujor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Fotbal Club Robert Georgescu 20:0

88e minuut.
Minulescu passt de bal met de wreef. Darlewski is nu in balbezit. Darlewski passt de bal in één keer door. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Doeltrap. Ciapalski trapt de bal weg van het doel. Minulescu kopt de bal weg. Iglhaut rent richting de bal. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 10%, Fotbal Club Robert Georgescu 90%.
Legiunea - Fotbal Club Robert Georgescu 20:0