Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real18 Galati Astria-Extensive
clasic 3 Tactiek halalulu
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
56.2 gemiddelde waardering 45.8
uitstekend Schieten goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Maśnik is nu in balbezit. Maśnik geeft een hoge lob. Cywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywiński schiet op doel. Szarpak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - Astria-Extensive 1:0

7e minuut.
Lucza is nu in balbezit. Queimado rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lucza. Lucza krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Blejan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chaniewski controleert de bal met de borst. Cywiński rent richting de bal. Cywiński haalt uit met een fantastische trap. Szarpak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - Astria-Extensive 2:0

17e minuut.
Babulewicz geeft een lange en hoge pass. Vornicu probeert de bal aan de voet te houden. Cywiński is nu in balbezit. Cywiński haalt uit met een fantastische trap. Szarpak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - Astria-Extensive 3:0

19e minuut.
Iacomi heeft problemen om de bal te vangen. Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz passt de bal in één keer door. Cywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywiński draait met de bal, schiet en ... Szarpak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - Astria-Extensive 4:0

22e minuut.
Spitz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seniw geeft de bal voor. Vornicu heeft problemen om de bal te vangen. Cywiński is nu in balbezit. Cywiński draait met de bal, schiet en ... Szarpak bokst de bal weg.

34e minuut.
Ursu probeert de bal met de borst te controleren. Tărăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Blejan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Blejan krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Blejan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lucza de bal onder controle te krijgen. Queimado is nu in balbezit. Queimado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Szarpak probeert naar een medespeler te passen. Seniw is nu in balbezit. Ursu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ursu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real18 Galati 50%, Astria-Extensive 50%.
Real18 Galati - Astria-Extensive 4:0

54e minuut.
Chaniewski met een snelle inworp. Ünaldı rent richting de bal. Ünaldı met een sublieme pass. Cywiński is nu in balbezit. Cywiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Chaniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniewski passt de bal zonder na te denken. Ursu is nu in balbezit. Ursu schiet op doel. Urquiza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - Astria-Extensive 4:1

67e minuut.
Daar is Queimado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Queimado passt de bal met de wreef. Tărăşilă rent richting de bal. Tărăşilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - Astria-Extensive 4:2

70e minuut.
Maśnik onderschept slim de pass. Ünaldı rent richting de bal. Ünaldı probeert naar een medespeler te passen. Cywiński rent richting de bal. Cywiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Maśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ünaldı bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ünaldı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ünaldı geeft de bal voor. Bitang is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - Astria-Extensive 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real18 Galati 48%, Astria-Extensive 52%.
Real18 Galati - Astria-Extensive 5:2