Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astria-Extensive Real18 Galati
halalulu Tactiek clasic 3
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 13
47.5 gemiddelde waardering 54.8
goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Maśnik is nu in balbezit. Maśnik geeft de bal voor. Bitang is nu in balbezit. Cywiński verovert de bal door een tackle van achteren. Cywiński draait met de bal, schiet en ... Szarpak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - Real18 Galati 0:1

20e minuut.
Chaniewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Queimado is nu in balbezit. Queimado passt de bal in één keer door. Tărăşilă rent richting de bal. Tărăşilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ursu is nu in balbezit. Ursu passt de bal met de wreef. Tărăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărăşilă draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Astria-Extensive - Real18 Galati 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astria-Extensive 49%, Real18 Galati 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Astria-Extensive - Real18 Galati 1:1

53e minuut.
Adreani kopt de bal weg. Sepetçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbulescu begaat een overtreding. Bărbulescu krijgt een gele kaart. Sepetçi raakt geblesseerd tijdens het duel. Sepetçi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Maśnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vornicu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maśnik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Maśnik kan niet meer verder spelen. Mello komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Krähenbühl geeft een hoge lob. Ünaldı is nu in balbezit. Ünaldı met een sublieme pass. Mello is nu in balbezit. Mello draait met de bal, schiet en ... Szarpak bokst de bal weg. Adreani is nu in balbezit. Adreani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - Real18 Galati 1:2

65e minuut.
Ünaldı speelt de bal door. Daar is Mello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mello geeft de bal voor. Adreani rent richting de bal. Adreani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - Real18 Galati 1:3

69e minuut.
Bărbulescu kopt de bal weg. Ursu rent richting de bal. Ursu met een sublieme pass. Tărăşilă is nu in balbezit. Tărăşilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - Real18 Galati 2:3

72e minuut.
Mello geeft de bal voor. Spitz rent richting de bal. Adreani is nu in balbezit. Adreani draait met de bal, schiet en ... Szarpak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Sepetçi geeft de bal voor. Iacomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz maakt een afschuwelijke overtreding. Spitz krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Krähenbühl speelt de bal door. Klungelig pakt Spitz de bal. Spitz probeert naar een medespeler te passen. Adreani is nu in balbezit. Adreani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Zahiu passt de bal zonder na te denken. Daar is Iacomi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spitz rent richting de bal. Spitz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lucza rent richting de bal. Queimado verovert de bal door een tackle van achteren. Queimado passt de bal met de wreef. Tărăşilă is nu in balbezit. Tărăşilă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astria-Extensive 42%, Real18 Galati 58%.
Astria-Extensive - Real18 Galati 2:3