Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Stars cocozaurus
defensiv Tactiek Attack
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 23
very good Schieten weak
good Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Tison probeert de bal met de borst te controleren. Tison met een sublieme pass. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin haalt uit met een fantastische trap. László werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - cocozaurus 1:0

14e minuut.
Iupceanu rent richting de bal. Tison probeert naar een medespeler te passen. Fannin rent richting de bal. Fannin haalt uit met een fantastische trap. László werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - cocozaurus 2:0

19e minuut.
Bărnuţiu rent richting de bal. Karadağ verovert de bal door een tackle van achteren. Mobelhafen met een sublieme pass. Iupceanu is nu in balbezit. Iupceanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mobelhafen verovert de bal door een tackle van achteren. Mobelhafen geeft de bal voor. Miclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Iupceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Iupceanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Hâldan speelt de bal door. Fannin rent richting de bal. Fannin haalt uit met een fantastische trap. Demirian probeert de bal aan de voet te houden. László werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tison geeft de bal voor. Demirian is nu in balbezit. Iupceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Iupceanu schiet op doel. László probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gorie is nu in balbezit. Tison onderschept slim de pass. Mobelhafen speelt de bal door. Iupceanu rent richting de bal. Iupceanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - cocozaurus 3:0

35e minuut.
Hâldan is nu in balbezit. Hâldan probeert naar een medespeler te passen. Fannin is nu in balbezit. Fannin haalt uit met een fantastische trap. László werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Tison geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - cocozaurus 4:0

36e minuut.
Piersic bereikt de bal nog maar net als eerste. Piersic speelt de bal door. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin haalt uit met een fantastische trap. László maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - cocozaurus 5:0

44e minuut.
Tison met een sublieme pass. Iupceanu is nu in balbezit. Piersic bereikt de bal nog maar net als eerste. Iupceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Iupceanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Stars 30%, cocozaurus 70%.
F.C Stars - cocozaurus 5:0

47e minuut.
Piersic passt de bal met de wreef. Karadağ rent richting de bal. Karadağ geeft de bal voor. Klungelig pakt Iupceanu de bal. Iupceanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Gorie is nu in balbezit. Gorie geeft een lange en hoge pass. Tison probeert naar een medespeler te passen. Iupceanu rent richting de bal. Iupceanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Drăgoi probeert de bal aan de voet te houden. Karadağ is nu in balbezit. Karadağ geeft een hoge lob. Fannin rent richting de bal. Fannin draait met de bal, schiet en ... László bokst de bal weg. Demirian bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan onderschept slim de pass. Hâldan probeert naar een medespeler te passen. Fannin rent richting de bal. Fannin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - cocozaurus 6:0

53e minuut.
Karadağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadağ speelt de bal door. Tison speelt de bal door. Mobelhafen is nu in balbezit. Mobelhafen geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fannin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Tison rent richting de bal. Tison probeert naar een medespeler te passen. Iupceanu rent richting de bal. Iupceanu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Demirian de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - cocozaurus 7:0

59e minuut.
Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan passt de bal in één keer door. Fannin rent richting de bal. Fannin schiet op doel. László probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Demirian de bal. Tison rent richting de bal. Tison draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - cocozaurus 8:0

63e minuut.
Karadağ geeft een lange en hoge pass. Fannin kopt de bal weg. Iupceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iupceanu haalt uit met een fantastische trap. László maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - cocozaurus 9:0

68e minuut.
Gorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mobelhafen onderschept slim de pass. Mobelhafen met een sublieme pass. Iupceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iupceanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Iupceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Tison speelt de bal door. Fannin heeft problemen om de bal te vangen. Tison rent richting de bal. Tison schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - cocozaurus 10:0

76e minuut.
Miclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan is nu in balbezit. Hâldan speelt de bal door. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin schiet op doel. László bokst de bal weg. Iupceanu is nu in balbezit. Iupceanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - cocozaurus 11:0

84e minuut.
Daar is Tison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tison passt de bal in één keer door. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin haalt uit met een fantastische trap. László werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - cocozaurus 12:0

85e minuut.
Tison geeft de bal voor. Klungelig pakt Demirian de bal. Iupceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iupceanu haalt uit met een fantastische trap. László probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - cocozaurus 13:0

87e minuut.
Doeltrap. László trapt de bal weg. Mobelhafen kopt de bal weg. Fannin rent richting de bal. Fannin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gorie probeert de bal met de borst te controleren. Tison met een sublieme pass. Demirian is nu in balbezit. Iupceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Iupceanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Stars 28%, cocozaurus 72%.
F.C Stars - cocozaurus 13:0