Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cocozaurus F.C Stars
Attack Tactiek defensiv
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.8 gemiddelde waardering 46.7
zwak Schieten solide
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


5e minuut.
McTominay heeft problemen om de bal te vangen. Calangiu verovert de bal door een tackle van achteren. Balaban verovert de bal door een tackle van achteren. McTominay rent richting de bal. McTominay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Varjas geeft een hoge lob. Balaban rent richting de bal. Balaban speelt de bal door. Balog is nu in balbezit. Balog schiet op doel. László kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - F.C Stars 0:1

15e minuut.
Varjas geeft een hoge lob. Gorie probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mobelhafen zal de hoekschop nemen. McTominay maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Calangiu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

21e minuut.
McTominay passt de bal in één keer door. Daar is Balog, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorie rent richting de bal. Balog verovert de bal door een tackle van achteren. Balog haalt uit met een fantastische trap. László verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Miclea geeft een hoge lob. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi passt de bal zonder na te denken. Bărnuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărnuţiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Janjić onderschept slim de pass. Janjić passt de bal in één keer door. Mobelhafen probeert naar een medespeler te passen. Balog rent richting de bal. Balog draait met de bal, schiet en ... László kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Gorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mobelhafen verovert de bal door een tackle van achteren. Mobelhafen speelt de bal door. Balog is nu in balbezit. Balog schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Miclea heeft problemen om de bal te vangen. Varjas rent richting de bal. Varjas speelt de bal door. Balog is nu in balbezit. Balog haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Miclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjas onderschept slim de pass. Varjas speelt de bal door. McTominay is nu in balbezit. McTominay schiet op doel. László kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Balaban heeft problemen om de bal te vangen. Balaban probeert naar een medespeler te passen. Mobelhafen is nu in balbezit. Mobelhafen geeft een lange en hoge pass. McTominay springt en kopt de bal. László bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - F.C Stars 0:2

38e minuut.
Mobelhafen rent richting de bal. Mobelhafen geeft een lange en hoge pass. Balog probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balog draait met de bal, schiet en ... László werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - F.C Stars 0:3

39e minuut.
Piersic geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mobelhafen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varjas geeft een hoge lob. McTominay springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mobelhafen probeert naar een medespeler te passen. Balaban met een sublieme pass. McTominay heeft problemen om de bal te vangen. Varjas is nu in balbezit. Varjas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. McTominay geeft een hoge lob. Balog is nu in balbezit. Balog haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Klungelig pakt Gorie de bal. Varjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjas passt de bal in één keer door. McTominay bereikt de bal nog maar net als eerste. McTominay schiet op doel. László verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cocozaurus 60%, F.C Stars 40%.
cocozaurus - F.C Stars 0:3

46e minuut.
Mobelhafen passt de bal in één keer door. Varjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjas schiet op doel. Balog bereikt de bal nog maar net als eerste. Balog draait met de bal, schiet en ... László bokst de bal weg. McTominay probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Mobelhafen kopt de bal weg. Balog rent richting de bal. McTominay is nu in balbezit. McTominay draait met de bal, schiet en ... László werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - F.C Stars 0:4

50e minuut.
Stefanescu-Prodanovici speelt de bal door. Varjas rent richting de bal. Varjas passt de bal in één keer door. McTominay bereikt de bal nog maar net als eerste. McTominay draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Balaban is nu in balbezit. Balaban met een sublieme pass. Varjas probeert naar een medespeler te passen. Balog controleert de bal met de borst. Balog draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Gorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorie geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mobelhafen met de inworp. Varjas geeft een lange en hoge pass. László kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balog rent richting de bal. Balog draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - F.C Stars 0:5

57e minuut.
Pyskatý speelt de bal door. Mobelhafen speelt de bal door. Balog rent richting de bal. Balog haalt uit met een fantastische trap. László probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - F.C Stars 0:6

61e minuut.
Pyskatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyskatý passt de bal met de wreef. Mobelhafen geeft de bal voor. Balog rent richting de bal. Balog schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
László trapt de bal weg. Balaban speelt de bal door. Miclea heeft problemen om de bal te vangen. McTominay rent richting de bal. McTominay schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balog rent richting de bal. Balog haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - F.C Stars 0:7

63e minuut.
Flocea is nu in balbezit. Flocea probeert naar een medespeler te passen. Stefanescu-Prodanovici bereikt de bal nog maar net als eerste. McTominay onderschept slim de pass. McTominay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - F.C Stars 0:8

64e minuut.
Flocea met een sublieme pass. Piersic rent richting de bal. Piersic geeft de bal voor. Balog bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjas geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - F.C Stars 0:9

67e minuut.
Klungelig pakt Balaban de bal. Balaban geeft een hoge lob. Miclea probeert de bal aan de voet te houden. McTominay bereikt de bal nog maar net als eerste. McTominay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Baszkowski geeft een hoge lob. Mobelhafen kopt de bal weg. Balog bereikt de bal nog maar net als eerste. Balog schiet op doel. László probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - F.C Stars 0:10

74e minuut.
Inworp. Mobelhafen met een snelle inworp. Varjas probeert naar een medespeler te passen. McTominay rent richting de bal. McTominay draait met de bal, schiet en ... László bokst de bal weg.

76e minuut.
Flocea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Varjas met een sublieme pass. Balaban met een sublieme pass. McTominay bereikt de bal nog maar net als eerste. McTominay schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Balaban geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mobelhafen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Stefanescu-Prodanovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban verovert de bal door een tackle van achteren. Balaban geeft een hoge lob. McTominay rent richting de bal. McTominay haalt uit met een fantastische trap. László bokst de bal weg. Balog rent richting de bal. Balog schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - F.C Stars 0:11

82e minuut.
Balaban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varjas rent richting de bal. Varjas speelt de bal door. McTominay rent richting de bal. McTominay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - F.C Stars 0:12

84e minuut.
McTominay bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban is nu in balbezit. McTominay is nu in balbezit. Balaban is nu in balbezit. Balaban schiet op doel. László verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Varjas is nu in balbezit. Varjas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - F.C Stars 0:13

85e minuut.
Janjić verovert de bal door een tackle van achteren. Janjić geeft de bal voor. McTominay bereikt de bal nog maar net als eerste. McTominay haalt uit met een fantastische trap. László werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - F.C Stars 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cocozaurus 81%, F.C Stars 19%.
cocozaurus - F.C Stars 0:14