Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legiunea b 3 geniu
u Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
12% Spel op eigen helft 88%
54 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 17.9
excellent Schieten unsatisfactory
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen weak


3e minuut.
Darlewski speelt de bal door. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu passt de bal zonder na te denken. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Udrescu rent richting de bal. Udrescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cocei de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Rovine de bal. Serban probeert wanhopig de bal te grijpen. Grzmot is nu in balbezit. Grzmot schiet op doel. Serban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - b 3 geniu 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Darlewski de bal. Darlewski probeert naar een medespeler te passen. Udrescu rent richting de bal. Udrescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu passt de bal zonder na te denken. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot schiet op doel. Serban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - b 3 geniu 2:0

10e minuut.
Turcanu rent richting de bal. Nistro verovert de bal door een tackle van achteren. Nistro met een sublieme pass. Udrescu heeft problemen om de bal te vangen. Udrescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Udrescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Darlewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grzmot rent richting de bal. Grzmot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Darlewski passt de bal zonder na te denken. Újhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Újhelyi passt de bal met de wreef. Grzmot is nu in balbezit. Grzmot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Doeltrap. Serban trapt de bal weg. Udrescu rent richting de bal. Udrescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Darlewski kopt de bal weg. Grzmot heeft problemen om de bal te vangen. Grzmot probeert naar een medespeler te passen. Udrescu rent richting de bal. Udrescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - b 3 geniu 3:0

21e minuut.
Mielcioiu probeert naar een medespeler te passen. Grzmot rent richting de bal. Grzmot passt de bal met de wreef. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu schiet op doel. Serban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Grzmot passt de bal in één keer door. Nistro is nu in balbezit. Udrescu rent richting de bal. Udrescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu passt de bal in één keer door. Grzmot rent richting de bal. Grzmot schiet op doel. Rovine probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Nistro passt de bal zonder na te denken. Grzmot is nu in balbezit. Grzmot passt de bal in één keer door. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - b 3 geniu 4:0

27e minuut.
Toderaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaş passt de bal met de wreef. Teodoru is nu in balbezit. Udrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Udrescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - b 3 geniu 5:0

34e minuut.
Turcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistro is nu in balbezit. Turcanu begaat een overtreding. Turcanu krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Hornus speelt de bal door. Nistro is nu in balbezit. Nistro geeft een hoge lob. Grzmot krijgt zijn hoofd ertegen. Serban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - b 3 geniu 6:0

37e minuut.
Grzmot passt de bal met de wreef. Újhelyi rent richting de bal. Újhelyi met een sublieme pass. Klungelig pakt Udrescu de bal. Udrescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - b 3 geniu 7:0

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Udrescu de bal onder controle te krijgen. Cocei probeert naar een medespeler te passen. Mielcioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu onderschept slim de pass. Udrescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nistro zal de hoekschop nemen. Grzmot rent richting de bal. Grzmot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Udrescu rent richting de bal. Niţu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Udrescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hornus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grzmot springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - b 3 geniu 8:0

42e minuut.
Toderaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaş speelt de bal door. Niţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu onderschept slim de pass. Udrescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Niţu heeft problemen om de bal te vangen. Udrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Udrescu speelt de bal door. Grzmot is nu in balbezit. Grzmot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - b 3 geniu 9:0

44e minuut.
Tolomac met een sublieme pass. Toderaş heeft problemen om de bal te vangen. Udrescu rent richting de bal. Udrescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - b 3 geniu 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 11%, b 3 geniu 89%.
Legiunea - b 3 geniu 10:0

51e minuut.
Mielcioiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nistro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - b 3 geniu 11:0

53e minuut.
Nistro geeft een hoge lob. Grzmot kopt de bal weg. Daar is Niţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Udrescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Nistro speelt de bal door. Darlewski speelt de bal door. Grzmot is nu in balbezit. Grzmot draait met de bal, schiet en ... Serban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - b 3 geniu 12:0

62e minuut.
Pătra onderschept slim de pass. Újhelyi onderschept slim de pass. Újhelyi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Udrescu de bal. Udrescu schiet op doel. Serban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Újhelyi probeert naar een medespeler te passen. Grzmot heeft problemen om de bal te vangen. Grzmot met een sublieme pass. Udrescu rent richting de bal. Udrescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Serban met een harde bal richting middenveld. Nistro kopt de bal weg. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - b 3 geniu 13:0

68e minuut.
Újhelyi kopt de bal weg. Teodoru rent richting de bal. Grzmot onderschept slim de pass. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - b 3 geniu 14:0

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cocei trapt de bal weg. Nistro kopt de bal weg. Udrescu rent richting de bal. Udrescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - b 3 geniu 15:0

72e minuut.
Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Grzmot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzmot schiet op doel. Serban werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu schiet op doel. Serban speelt de bal door. Hornus is nu in balbezit. Darlewski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Újhelyi is nu in balbezit. Újhelyi probeert naar een medespeler te passen. Darlewski speelt de bal door. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - b 3 geniu 16:0

78e minuut.
Újhelyi speelt de bal door. Nistro rent richting de bal. Nistro passt de bal zonder na te denken. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Nistro verovert de bal door een tackle van achteren. Nistro probeert naar een medespeler te passen. Grzmot rent richting de bal. Grzmot speelt de bal door. Udrescu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - b 3 geniu 17:0

85e minuut.
Nistro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcioiu is nu in balbezit. Mielcioiu geeft een hoge lob. Nistro geeft de bal voor. Udrescu kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Serban speelt de bal door. Nistro rent richting de bal. Nistro passt de bal in één keer door. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 12%, b 3 geniu 88%.
Legiunea - b 3 geniu 17:0