Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
b 3 geniu Legiunea
Normal Tactiek u
36% Balbezit 64%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 47.8
waardeloos Schieten uitstekend
slecht Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Darlewski rent richting de bal. Iglhaut probeert naar een medespeler te passen. Mielcioiu rent richting de bal. Grzmot verovert de bal door een tackle van achteren. Grzmot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Legiunea 0:1

5e minuut.
Salvidio met een sublieme pass. Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru verovert de bal door een tackle van achteren. Darlewski rent richting de bal. Darlewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Niţu is nu in balbezit. Darlewski speelt de bal door. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Legiunea 0:2

12e minuut.
Darlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Darlewski. Darlewski krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Nistro is nu in balbezit. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot passt de bal in één keer door. Iglhaut heeft problemen om de bal te vangen. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Legiunea 0:3

19e minuut.
Grzmot is nu in balbezit. Grzmot draait met de bal, schiet en ... Daar is Pătra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Salvidio met een sublieme pass. Darlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darlewski passt de bal met de wreef. Grzmot rent richting de bal. Grzmot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Turcanu kopt de bal weg. Daar is Minulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minulescu met een sublieme pass. Iglhaut rent richting de bal. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap. Serban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Legiunea 0:4

24e minuut.
Darlewski is nu in balbezit. Darlewski passt de bal met de wreef. Iglhaut is nu in balbezit. Grzmot rent richting de bal. Grzmot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Legiunea 0:5

26e minuut.
Darlewski passt de bal in één keer door. Salvidio is nu in balbezit. Darlewski rent richting de bal. Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot passt de bal zonder na te denken. Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap. Serban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Serban trapt de bal weg van het doel. Minulescu kopt de bal weg. Grzmot rent richting de bal. Grzmot haalt uit met een fantastische trap. Serban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Nistro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Darlewski rent richting de bal. Darlewski haalt uit met een fantastische trap. Teodoru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Serban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Iglhaut de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Nistro met de inworp. Mielcioiu probeert naar een medespeler te passen. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut draait met de bal, schiet en ... Serban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Legiunea 0:6

36e minuut.
Minulescu passt de bal met de wreef. Grzmot is nu in balbezit. Grzmot schiet op doel. Serban probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Petru de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Legiunea 0:7

37e minuut.
Klungelig pakt Tolomac de bal. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru probeert naar een medespeler te passen. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Pătra de bal. Teodoru is nu in balbezit. Iglhaut verovert de bal door een tackle van achteren. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Legiunea 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: b 3 geniu 86%, Legiunea 14%.
b 3 geniu - Legiunea 0:8

47e minuut.
Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine rent richting de bal. Iglhaut onderschept slim de pass. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Legiunea 0:9

50e minuut.
Grzmot onderschept slim de pass. Grzmot speelt de bal door. Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut draait met de bal, schiet en ... Serban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Legiunea 0:10

52e minuut.
Salvidio bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvidio geeft de bal voor. Klungelig pakt Grzmot de bal. Grzmot schiet op doel. Serban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Legiunea 0:11

54e minuut.
Niţu passt de bal zonder na te denken. Salvidio rent richting de bal. Salvidio geeft een lange en hoge pass. Grzmot rent richting de bal. Grzmot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Legiunea 0:12

56e minuut.
Teodoru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Darlewski rent richting de bal. Darlewski probeert naar een medespeler te passen. Grzmot is nu in balbezit. Grzmot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Grzmot rent richting de bal. Grzmot passt de bal met de wreef. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap. Serban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Legiunea 0:13

63e minuut.
Darlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darlewski probeert naar een medespeler te passen. Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut geeft een hoge lob. Grzmot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Minulescu kopt de bal weg. Nistro speelt de bal door. Grzmot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Darlewski is nu in balbezit. Darlewski met een sublieme pass. Iglhaut rent richting de bal. Grzmot rent richting de bal. Grzmot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Doeltrap. Serban trapt de bal weg. Nistro kopt de bal weg. Grzmot rent richting de bal. Grzmot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Legiunea 0:14

77e minuut.
Salvidio rent richting de bal. Salvidio passt de bal in één keer door. Nistro is nu in balbezit. Nistro passt de bal in één keer door. Grzmot rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Petru geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nistro met de inworp. Grzmot rent richting de bal. Grzmot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Nistro met een snelle inworp. Grzmot geeft de bal voor. Salvidio speelt de bal door. Iglhaut heeft problemen om de bal te vangen. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap. Serban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nistro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Iglhaut springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Grzmot passt de bal met de wreef. Nistro rent richting de bal. Nistro geeft een lange en hoge pass. Iglhaut heeft problemen om de bal te vangen. Iglhaut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Legiunea 0:15

89e minuut.
Darlewski probeert naar een medespeler te passen. Rovine is nu in balbezit. Iglhaut verovert de bal door een tackle van achteren. Iglhaut draait met de bal, schiet en ... Serban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Legiunea 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: b 3 geniu 88%, Legiunea 12%.
b 3 geniu - Legiunea 0:16