Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Craiova Maxima 1973 Fotbal Club Robert Georgescu
paso doble Tactiek 433
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 32.1
formidable Schieten solid
solid Passen weak
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Olivia passt de bal zonder na te denken. Villela bereikt de bal nog maar net als eerste. Villela passt de bal in één keer door. Dadabbo rent richting de bal. Dadabbo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - Fotbal Club Robert Georgescu 1:0

3e minuut.
Hus speelt de bal door. Nenea bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Iglhaut zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Iglhaut moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Iglhaut schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

7e minuut.
Moorkens geeft de bal voor. Villela heeft problemen om de bal te vangen. Villela probeert naar een medespeler te passen. Dadabbo rent richting de bal. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - Fotbal Club Robert Georgescu 2:0

8e minuut.
Nenea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villela rent richting de bal. Villela passt de bal met de wreef. Dadabbo rent richting de bal. Dadabbo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Simonini geeft een hoge lob. Villela kopt de bal weg. Herghelegiu is nu in balbezit. Dadabbo verovert de bal door een tackle van achteren. Dadabbo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bujor trapt de bal weg. Carvajal kopt de bal weg. Dadabbo rent richting de bal. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bujor trapt de bal weg. Carvajal kopt de bal weg. Villela is nu in balbezit. Villela schiet op doel. Bujor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Moorkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Moorkens passt de bal zonder na te denken. Dadabbo rent richting de bal. Anh Duy rent richting de bal. Anh Duy geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moorkens met de inworp. Anh Duy is nu in balbezit. Anh Duy geeft een hoge lob. Dadabbo springt en kopt de bal. Bujor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Dadabbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadabbo probeert naar een medespeler te passen. Villela is nu in balbezit. Dadabbo rent richting de bal. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Vintilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dadabbo is nu in balbezit. Dadabbo passt de bal met de wreef. Villela rent richting de bal. Villela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Anh Duy passt de bal zonder na te denken. Carvajal rent richting de bal. Carvajal met een sublieme pass. Dadabbo rent richting de bal. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap. Bujor bokst de bal weg. Villela is nu in balbezit. Villela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - Fotbal Club Robert Georgescu 3:0

38e minuut.
Opriş verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Duy is nu in balbezit. Anh Duy geeft een lange en hoge pass. Dadabbo rent richting de bal. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap. Bujor bokst de bal weg. Dadabbo is nu in balbezit. Dadabbo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Villela onderschept slim de pass. Villela passt de bal in één keer door. Dadabbo is nu in balbezit. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap. Bujor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Herghelegiu geeft een hoge lob. Anh Duy probeert de bal aan de voet te houden. Anh Duy geeft een hoge lob. Dadabbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap. Bujor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 1973 21%, Fotbal Club Robert Georgescu 79%.
Craiova Maxima 1973 - Fotbal Club Robert Georgescu 3:0

46e minuut.
Salvaderi komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Sowunmi verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Carvajal met de inworp. Daar is Anh Duy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Duy geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Anh Duy bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Duy passt de bal met de wreef. Dadabbo is nu in balbezit. Dadabbo draait met de bal, schiet en ... Herghelegiu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Villela passt de bal zonder na te denken. Dadabbo is nu in balbezit. Demeter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dadabbo raakt geblesseerd tijdens het duel. Anh Duy legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - Fotbal Club Robert Georgescu 4:0

53e minuut.
Sturdza geeft een lange en hoge pass. Simonini speelt de bal door. Villela is nu in balbezit. Villela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - Fotbal Club Robert Georgescu 5:0

55e minuut.
Vintilă geeft de bal voor. Moorkens probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dadabbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dadabbo geeft de bal voor. Villela krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - Fotbal Club Robert Georgescu 6:0

61e minuut.
Anh Duy probeert de bal aan de voet te houden. Dadabbo rent richting de bal. Dadabbo passt de bal zonder na te denken. Villela rent richting de bal. Villela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Villela bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadabbo rent richting de bal. Demeter onderschept slim de pass. Villela onderschept slim de pass. Villela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Herghelegiu kopt de bal weg. Moorkens probeert naar een medespeler te passen. Dadabbo rent richting de bal. Dadabbo schiet op doel. Bujor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - Fotbal Club Robert Georgescu 7:0

70e minuut.
Moorkens kan de bal niet met de borst controleren. Olivia begaat een overtreding. Moorkens raakt geblesseerd tijdens het duel. Anh Duy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Demeter de bal. Villela bereikt de bal nog maar net als eerste. Villela schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Demeter verovert de bal door een tackle van achteren. Carvajal heeft problemen om de bal te vangen. Carvajal geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Sterescu is nu in balbezit. Carvajal verovert de bal door een tackle van achteren. Carvajal passt de bal in één keer door. Villela bereikt de bal nog maar net als eerste. Villela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - Fotbal Club Robert Georgescu 8:0

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moorkens met de inworp. Anh Duy probeert naar een medespeler te passen. Villela is nu in balbezit. Villela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - Fotbal Club Robert Georgescu 9:0

78e minuut.
Sowunmi met een sublieme pass. Anh Duy met een sublieme pass. Moorkens probeert naar een medespeler te passen. Dadabbo rent richting de bal. Dadabbo draait met de bal, schiet en ... Bujor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Dadabbo geeft een hoge lob. Villela heeft problemen om de bal te vangen. Villela geeft een lange en hoge pass. Moorkens rent richting de bal. Moorkens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Moorkens passt de bal zonder na te denken. Dadabbo rent richting de bal. Olivia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dadabbo raakt geblesseerd tijdens het duel. Anh Duy wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Salvaderi verovert de bal door een tackle van achteren. Salvaderi geeft een lange en hoge pass. Villela geeft een lange en hoge pass. Dadabbo is nu in balbezit. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Herghelegiu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moorkens met een snelle inworp. Anh Duy is nu in balbezit. Anh Duy geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Sturdza is nu in balbezit. Dadabbo onderschept slim de pass. Dadabbo probeert naar een medespeler te passen. Villela is nu in balbezit. Villela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - Fotbal Club Robert Georgescu 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 1973 12%, Fotbal Club Robert Georgescu 88%.
Craiova Maxima 1973 - Fotbal Club Robert Georgescu 10:0