Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fotbal Club Robert Georgescu Craiova Maxima 1973
433 Tactiek paso doble
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 57
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 52.6
adequate Schieten formidable
average Passen good
average Verdedigen good


3e minuut.
Anh Duy met een sublieme pass. Moorkens met een sublieme pass. Dadabbo rent richting de bal. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap. Bujor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Iglhaut heeft problemen om de bal te vangen. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Herghelegiu de bal onder controle te krijgen. Bujor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moorkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Moorkens schiet op doel. Bujor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Craiova Maxima 1973 0:1

6e minuut.
Anh Duy rent richting de bal. Anh Duy passt de bal zonder na te denken. Moorkens is nu in balbezit. Moorkens haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ciapalski de bal onder controle te krijgen. Bujor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dadabbo is nu in balbezit. Dadabbo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Craiova Maxima 1973 0:2

8e minuut.
Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut geeft een lange en hoge pass. Dadabbo kopt de bal weg. Moorkens is nu in balbezit. Moorkens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Craiova Maxima 1973 0:3

9e minuut.
Carvajal onderschept slim de pass. Carvajal geeft een hoge lob. Sturdza probeert de bal met de borst te controleren. Iglhaut rent richting de bal. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dadabbo is nu in balbezit. Dadabbo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut probeert naar een medespeler te passen. Dadabbo is nu in balbezit. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Craiova Maxima 1973 0:4

14e minuut.
Sowunmi passt de bal zonder na te denken. Moorkens probeert de bal aan de voet te houden. Dadabbo is nu in balbezit. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut draait met de bal, schiet en ... Bujor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moorkens is nu in balbezit. Moorkens draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Carvajal passt de bal zonder na te denken. Moorkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Moorkens passt de bal zonder na te denken. Dadabbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Herghelegiu verovert de bal door een tackle van achteren. Rupała is nu in balbezit. Rupała geeft de bal voor. Moorkens rent richting de bal. Moorkens haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Herghelegiu de bal. Paal! Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut schiet op doel. Bujor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Craiova Maxima 1973 0:5

21e minuut.
Sturdza passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Iglhaut de bal. Iglhaut passt de bal met de wreef. Dadabbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadabbo draait met de bal, schiet en ... Bujor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Moorkens geeft een lange en hoge pass. Bujor speelt de bal door. Anh Duy met een sublieme pass. Iglhaut rent richting de bal. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Herghelegiu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rupała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Carvajal is nu in balbezit. Carvajal geeft de bal voor. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut geeft de bal voor. Moorkens springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Craiova Maxima 1973 0:6

28e minuut.
Doeltrap. Brösel trapt de bal weg van het doel. Anh Duy kopt de bal weg. Moorkens rent richting de bal. Moorkens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sowunmi met de inworp. Carvajal met een sublieme pass. Dadabbo is nu in balbezit. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap. Bujor probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut met een sublieme pass. Dadabbo rent richting de bal. Dadabbo draait met de bal, schiet en ... Bujor probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Anh Duy speelt de bal door. Moorkens is nu in balbezit. Moorkens geeft een hoge lob. Iglhaut maakt een snoekduik en kopt de bal. Bujor probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Craiova Maxima 1973 0:7

35e minuut.
Moorkens is nu in balbezit. Moorkens passt de bal met de wreef. Ciapalski is nu in balbezit. Dadabbo onderschept slim de pass. Dadabbo schiet op doel. Bujor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iglhaut rent richting de bal. Iglhaut schiet op doel. Bujor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Melgarejo rent richting de bal. Anh Duy onderschept slim de pass. Anh Duy passt de bal in één keer door. Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Anh Duy passt de bal zonder na te denken. Moorkens rent richting de bal. Moorkens geeft een hoge lob. Dadabbo krijgt zijn hoofd ertegen. Bujor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Craiova Maxima 1973 0:8

42e minuut.
Anh Duy passt de bal zonder na te denken. Marczak probeert naar een medespeler te passen. Carvajal speelt de bal door. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Dadabbo controleert de bal met de borst. Moorkens rent richting de bal. Moorkens passt de bal zonder na te denken. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ciapalski trapt de bal weg. Anh Duy kopt de bal weg. Moorkens rent richting de bal. Moorkens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Carvajal kopt de bal weg. Klungelig pakt Moorkens de bal. Moorkens geeft een hoge lob. Dadabbo maakt een snoekduik en kopt de bal. Bujor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Robert Georgescu 90%, Craiova Maxima 1973 10%.
Fotbal Club Robert Georgescu - Craiova Maxima 1973 0:8

51e minuut.
Moorkens speelt de bal door. Dadabbo is nu in balbezit. Dadabbo probeert naar een medespeler te passen. Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut schiet op doel. Bujor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moorkens is nu in balbezit. Ciapalski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moorkens raakt geblesseerd tijdens het duel. Anh Duy legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Bujor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap. Bujor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Craiova Maxima 1973 0:9

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carvajal met een snelle inworp. Moorkens rent richting de bal. Moorkens schiet op doel. Bujor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Craiova Maxima 1973 0:10

56e minuut.
Moorkens passt de bal in één keer door. Iglhaut rent richting de bal. Ciapalski begaat een overtreding. Iglhaut is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anh Duy komt bij de bal en schiet. Paal!

58e minuut.
Trišović geeft een lange en hoge pass. Marczak kopt de bal weg. Anh Duy speelt de bal door. Moorkens rent richting de bal. Moorkens haalt uit met een fantastische trap. Bujor bokst de bal weg. Dadabbo is nu in balbezit. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Craiova Maxima 1973 0:11

60e minuut.
Carvajal neemt de hoekschop. Iglhaut rent richting de bal. Iglhaut geeft een lange en hoge pass. Moorkens is nu in balbezit. Moorkens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Craiova Maxima 1973 0:12

62e minuut.
Bujor probeert naar een medespeler te passen. Anh Duy is nu in balbezit. Çalıcıoğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Çalıcıoğlu krijgt een gele kaart. Anh Duy raakt geblesseerd tijdens het duel. Anh Duy met een snel genomen vrije trap. Moorkens probeert de bal met de borst te controleren. Moorkens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Bujor met een harde bal richting middenveld. Rupała kopt de bal weg. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kuzera rent richting de bal. Kuzera geeft een lange en hoge pass. Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadabbo is nu in balbezit. Dadabbo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Biaram passt de bal met de wreef. Carvajal speelt de bal door. Dadabbo rent richting de bal. Dadabbo draait met de bal, schiet en ... Bujor probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Daar is Sowunmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moorkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Moorkens passt de bal met de wreef. Dadabbo is nu in balbezit. Dadabbo draait met de bal, schiet en ... Bujor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Craiova Maxima 1973 0:13

74e minuut.
Marczak speelt de bal door. Dadabbo rent richting de bal. Dadabbo passt de bal zonder na te denken. Moorkens is nu in balbezit. Moorkens schiet op doel. Bujor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Moorkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Moorkens geeft een lange en hoge pass. Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut schiet op doel. Bujor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Craiova Maxima 1973 0:14

82e minuut.
Moorkens passt de bal zonder na te denken. Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut passt de bal met de wreef. Dadabbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadabbo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Craiova Maxima 1973 0:15

84e minuut.
Moorkens passt de bal zonder na te denken. Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut passt de bal met de wreef. Dadabbo is nu in balbezit. Dadabbo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Bujor met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Carvajal de bal. Carvajal passt de bal zonder na te denken. Moorkens rent richting de bal. Moorkens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Dadabbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut passt de bal zonder na te denken. Dadabbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadabbo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Craiova Maxima 1973 0:16

89e minuut.
Anh Duy kopt de bal weg. Daar is Moorkens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dadabbo is nu in balbezit. Moorkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Moorkens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Anh Duy met een sublieme pass. Moorkens rent richting de bal. Moorkens geeft een hoge lob. Dadabbo krijgt zijn hoofd ertegen. Bujor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Craiova Maxima 1973 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Robert Georgescu 82%, Craiova Maxima 1973 18%.
Fotbal Club Robert Georgescu - Craiova Maxima 1973 0:17