Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legiunea cocozaurus
u Tactiek Attack
61% Balbezit 39%
13% Spel op eigen helft 87%
56 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 22.5
uitstekend Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Darlewski onderschept slim de pass. Darlewski passt de bal zonder na te denken. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot haalt uit met een fantastische trap. László maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - cocozaurus 1:0

7e minuut.
Miclea met een sublieme pass. Darlewski rent richting de bal. Darlewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Iglhaut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iglhaut schiet op doel. László probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grzmot speelt de bal door. Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Salvidio kopt de bal weg. Grzmot kan de bal niet met de borst controleren. Miclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot onderschept slim de pass. Grzmot schiet op doel. László kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - cocozaurus 2:0

12e minuut.
Daar is Darlewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darlewski passt de bal in één keer door. But speelt de bal door. Nistro rent richting de bal. Nistro geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Nistro rent richting de bal. Nistro passt de bal met de wreef. Iglhaut rent richting de bal. Iglhaut draait met de bal, schiet en ... László maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. But bereikt de bal nog maar net als eerste. But schiet op doel. László kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut draait met de bal, schiet en ... László kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iglhaut is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, But zal de hoekschop nemen. Grzmot springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Demirian de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Salvidio probeert naar een medespeler te passen. Nistro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistro geeft de bal voor. Iglhaut rent richting de bal. Iglhaut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - cocozaurus 3:0

18e minuut.
Flocea passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nistro met de inworp. Darlewski is nu in balbezit. Darlewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Gorie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darlewski onderschept slim de pass. Darlewski speelt de bal door. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Minulescu kopt de bal weg. Miclea kan de bal niet met de borst controleren. Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut schiet op doel. László maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - cocozaurus 4:0

28e minuut.
Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut geeft de bal voor. Klungelig pakt Calangiu de bal. Grzmot rent richting de bal. Grzmot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
But zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iglhaut is nu in balbezit. Gorie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iglhaut raakt geblesseerd tijdens het duel. Darlewski komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doeltrap. László trapt de bal weg van het doel. Salvidio kopt de bal weg. Iglhaut kan de bal niet met de borst controleren. Iglhaut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - cocozaurus 5:0

32e minuut.
Nistro met de inworp. Darlewski is nu in balbezit. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Darlewski is nu in balbezit. Darlewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
But geeft een lange en hoge pass. Piersic probeert de bal met de borst te controleren. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut schiet op doel. László probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - cocozaurus 6:0

38e minuut.
Darlewski kopt de bal weg. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Calangiu zijn tegenspeler op de grond. Calangiu krijgt een gele kaart. Grzmot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Darlewski met een snel genomen vrije trap. Iglhaut springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Darlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Darlewski probeert naar een medespeler te passen. Nistro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grzmot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzmot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Darlewski is nu in balbezit. Grzmot rent richting de bal. Darlewski rent richting de bal. Darlewski haalt uit met een fantastische trap. László probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - cocozaurus 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 16%, cocozaurus 84%.
Legiunea - cocozaurus 7:0

46e minuut.
Gorie probeert naar een medespeler te passen. Darlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darlewski passt de bal in één keer door. Grzmot rent richting de bal. Grzmot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Gorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut onderschept slim de pass. Iglhaut passt de bal zonder na te denken. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - cocozaurus 8:0

49e minuut.
But passt de bal zonder na te denken. Longobardi rent richting de bal. Longobardi geeft een lange en hoge pass. Iglhaut rent richting de bal. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Minulescu passt de bal in één keer door. Darlewski probeert naar een medespeler te passen. Nistro speelt de bal door. Grzmot rent richting de bal. Grzmot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Nistro is nu in balbezit. Nistro passt de bal met de wreef. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot haalt uit met een fantastische trap. László probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
László trapt de bal weg. Minulescu kopt de bal weg. Gorie is nu in balbezit. Grzmot verovert de bal door een tackle van achteren. Grzmot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - cocozaurus 9:0

58e minuut.
Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot speelt de bal door. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Grzmot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demirian bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot verovert de bal door een tackle van achteren. Grzmot schiet op doel. László werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - cocozaurus 10:0

66e minuut.
Darlewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gorie speelt de bal door. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot draait met de bal, schiet en ... László probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - cocozaurus 11:0

68e minuut.
Nistro passt de bal in één keer door. Daar is Grzmot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzmot met een sublieme pass. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Iglhaut geeft een hoge lob. Daar is Calangiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nistro speelt de bal door. Darlewski is nu in balbezit. Darlewski schiet op doel. László kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Piersic speelt de bal door. Nistro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistro passt de bal zonder na te denken. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Darlewski rent richting de bal. Darlewski passt de bal zonder na te denken. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - cocozaurus 12:0

82e minuut.
Miclea geeft de bal voor. Minulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Minulescu met een sublieme pass. Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut draait met de bal, schiet en ... László probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iglhaut rent richting de bal. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap. László maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - cocozaurus 13:0

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. But met een snelle inworp. Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - cocozaurus 14:0

89e minuut.
Flocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Flocea passt de bal met de wreef. Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut draait met de bal, schiet en ... László maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Demirian heeft problemen om de bal te vangen. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut schiet op doel. László probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 9%, cocozaurus 91%.
Legiunea - cocozaurus 14:0