Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
b 3 geniu F.C Stars
Normal Tactiek defensiv
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 47.8
unsatisfactory Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Iupceanu is nu in balbezit. Fannin is nu in balbezit. Iupceanu rent richting de bal. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Iupceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iupceanu schiet op doel. Serban bokst de bal weg. Cocei heeft problemen om de bal te vangen. Iupceanu is nu in balbezit. Iupceanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Turcanu kopt de bal weg. Tison met een sublieme pass. Iupceanu rent richting de bal. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin schiet op doel. Serban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iupceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iupceanu schiet op doel. Serban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Karadağ onderschept slim de pass. Karadağ met een sublieme pass. Tison rent richting de bal. Iupceanu rent richting de bal. Iupceanu haalt uit met een fantastische trap. Serban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Iupceanu rent richting de bal. Iupceanu passt de bal met de wreef. Tison rent richting de bal. Tison geeft een lange en hoge pass. Fannin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - F.C Stars 0:1

7e minuut.
Mobelhafen onderschept slim de pass. Mobelhafen passt de bal met de wreef. Hâldan met een sublieme pass. Fannin is nu in balbezit. Fannin haalt uit met een fantastische trap. Serban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hâldan neemt de hoekschop. Fannin krijgt zijn hoofd ertegen. Serban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - F.C Stars 0:2

10e minuut.
Klungelig pakt Mobelhafen de bal. Mobelhafen probeert naar een medespeler te passen. Iupceanu rent richting de bal. Iupceanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - F.C Stars 0:3

11e minuut.
Tolomac probeert naar een medespeler te passen. Toderaş is nu in balbezit. Fannin is nu in balbezit. Fannin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fannin is nu in balbezit. Fannin haalt uit met een fantastische trap. Serban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Pellé rent richting de bal. Pellé passt de bal met de wreef. Mobelhafen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin draait met de bal, schiet en ... Serban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - F.C Stars 0:4

24e minuut.
Hâldan kopt de bal weg. Fannin is nu in balbezit. Mielcioiu begaat een overtreding. Mielcioiu krijgt een gele kaart. Fannin raakt geblesseerd tijdens het duel. Hâldan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin schiet op doel. Serban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tison rent richting de bal. Tison passt de bal zonder na te denken. Iupceanu rent richting de bal. Iupceanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - F.C Stars 0:5

27e minuut.
Tolomac probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Hâldan met de inworp. Tison geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Niţu rent richting de bal. Iupceanu onderschept slim de pass. Fannin is nu in balbezit. Fannin haalt uit met een fantastische trap. Serban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - F.C Stars 0:6

34e minuut.
Karadağ met een sublieme pass. Mobelhafen heeft problemen om de bal te vangen. Mobelhafen probeert naar een medespeler te passen. Iupceanu rent richting de bal. Iupceanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mobelhafen kopt de bal weg. Daar is Hâldan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hâldan met een sublieme pass. Iupceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iupceanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tison verovert de bal door een tackle van achteren. Tison probeert naar een medespeler te passen. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin schiet op doel. Serban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - F.C Stars 0:7

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mobelhafen met een snelle inworp. Tison bereikt de bal nog maar net als eerste. Tison geeft een lange en hoge pass. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fannin is nu in balbezit. Paal! Fannin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - F.C Stars 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: b 3 geniu 84%, F.C Stars 16%.
b 3 geniu - F.C Stars 0:8

47e minuut.
Pellé speelt de bal door. Tison rent richting de bal. Tison passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Iupceanu de bal. Iupceanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Doeltrap. Serban trapt de bal weg. Tolomac kopt de bal weg. Klungelig pakt Fannin de bal. Fannin haalt uit met een fantastische trap. Serban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iupceanu is nu in balbezit. Iupceanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Karadağ geeft de bal voor. Cocei is nu in balbezit. Iupceanu onderschept slim de pass. Fannin rent richting de bal. Fannin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Hâldan passt de bal in één keer door. Tison geeft een hoge lob. Iupceanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Fannin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fannin draait met de bal, schiet en ... Serban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - F.C Stars 0:9

60e minuut.
Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan passt de bal zonder na te denken. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - F.C Stars 0:10

63e minuut.
Iupceanu is nu in balbezit. Pătra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iupceanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Mobelhafen met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Fannin de bal. Fannin draait met de bal, schiet en ... Serban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - F.C Stars 0:11

73e minuut.
Mobelhafen rent richting de bal. Mobelhafen probeert naar een medespeler te passen. Fannin rent richting de bal. Fannin schiet op doel. Serban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - F.C Stars 0:12

75e minuut.
Hâldan met een snelle inworp. Tison rent richting de bal. Tison speelt de bal door. Fannin is nu in balbezit. Fannin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - F.C Stars 0:13

77e minuut.
Karadağ speelt de bal door. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan probeert naar een medespeler te passen. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Hâldan is nu in balbezit. Hâldan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Iupceanu de bal. Tison is nu in balbezit. Tison haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin haalt uit met een fantastische trap. Serban bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - F.C Stars 0:14

88e minuut.
Janjić geeft de bal voor. Fannin controleert de bal met de borst. Fannin passt de bal met de wreef. Iupceanu is nu in balbezit. Iupceanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Serban met een harde bal richting middenveld. Tison kopt de bal weg. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - F.C Stars 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: b 3 geniu 81%, F.C Stars 19%.
b 3 geniu - F.C Stars 0:15