Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Stars b 3 geniu
defensiv Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 17.5
solid Schieten unsatisfactory
good Passen poor
good Verdedigen weak


3e minuut.
Balaban verovert de bal door een tackle van achteren. Niţu onderschept slim de pass. Varjas met een sublieme pass. Klungelig pakt McTominay de bal. Varjas geeft de bal voor. Serban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petru rent richting de bal. Balog verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - b 3 geniu 1:0

7e minuut.
Varjas verovert de bal door een tackle van achteren. Varjas geeft de bal voor. McTominay is nu in balbezit. McTominay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - b 3 geniu 2:0

8e minuut.
Serban met een harde bal richting middenveld. Varjas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert McTominay de bal onder controle te krijgen. Varjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. McTominay is nu in balbezit. McTominay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - b 3 geniu 3:0

10e minuut.
Balaban speelt de bal door. Mobelhafen probeert naar een medespeler te passen. McTominay rent richting de bal. McTominay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - b 3 geniu 4:0

12e minuut.
Mobelhafen onderschept slim de pass. Mobelhafen passt de bal in één keer door. Varjas met een sublieme pass. McTominay rent richting de bal. McTominay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - b 3 geniu 5:0

13e minuut.
McTominay bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban rent richting de bal. Balaban passt de bal in één keer door. McTominay bereikt de bal nog maar net als eerste. McTominay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Mobelhafen verovert de bal door een tackle van achteren. Mobelhafen speelt de bal door. Balog rent richting de bal. Balog schiet op doel. Varjas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Serban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petru bereikt de bal nog maar net als eerste. Petru geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balaban met een snelle inworp. Varjas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Balog bereikt de bal nog maar net als eerste. Balog passt de bal in één keer door. McTominay heeft problemen om de bal te vangen. Balaban rent richting de bal. Balaban draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Teodoru is nu in balbezit. Varjas onderschept slim de pass. Varjas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Balog de bal. Balog schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mobelhafen met een sublieme pass. Klungelig pakt Balog de bal. Balog passt de bal in één keer door. McTominay is nu in balbezit. McTominay schiet op doel. Serban bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - b 3 geniu 6:0

30e minuut.
Varjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjas met een sublieme pass. Balog rent richting de bal. Balog draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rovine de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mobelhafen zal de hoekschop nemen. McTominay krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - b 3 geniu 7:0

31e minuut.
McTominay verovert de bal door een tackle van achteren. McTominay speelt de bal door. Balog is nu in balbezit. Balog schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rovine de bal onder controle te krijgen. Serban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - b 3 geniu 8:0

36e minuut.
Balaban passt de bal met de wreef. Varjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjas met een sublieme pass. Balog is nu in balbezit. Balog haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - b 3 geniu 9:0

38e minuut.
McTominay rent richting de bal. Varjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţu is nu in balbezit. Varjas onderschept slim de pass. Varjas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Niţu kopt de bal weg. Balog is nu in balbezit. Balog passt de bal met de wreef. McTominay bereikt de bal nog maar net als eerste. McTominay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rovine heeft problemen om de bal te vangen. McTominay rent richting de bal. McTominay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Baszkowski probeert naar een medespeler te passen. Varjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjas met een sublieme pass. Balog is nu in balbezit. Balog draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mobelhafen probeert naar een medespeler te passen. Petru is nu in balbezit. Balog onderschept slim de pass. Balog draait met de bal, schiet en ... Serban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Stars 19%, b 3 geniu 81%.
F.C Stars - b 3 geniu 9:0

47e minuut.
Baszkowski met een sublieme pass. Balog bereikt de bal nog maar net als eerste. Balog passt de bal in één keer door. McTominay rent richting de bal. McTominay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Daar is Varjas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varjas met een sublieme pass. McTominay is nu in balbezit. Balog rent richting de bal. Balog draait met de bal, schiet en ... Serban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balog is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mobelhafen zal de hoekschop nemen. Balog bereikt de bal nog maar net als eerste. Balog haalt uit met een fantastische trap. Serban bokst de bal weg. McTominay rent richting de bal. McTominay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - b 3 geniu 10:0

55e minuut.
Varjas passt de bal met de wreef. McTominay bereikt de bal nog maar net als eerste. McTominay geeft de bal voor. Mobelhafen is nu in balbezit. Mobelhafen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - b 3 geniu 11:0

67e minuut.
Niţu rent richting de bal. Varjas onderschept slim de pass. McTominay bereikt de bal nog maar net als eerste. Balog heeft problemen om de bal te vangen. Balog haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Serban trapt de bal weg. Varjas probeert naar een medespeler te passen. McTominay rent richting de bal. McTominay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tolomac rent richting de bal. Mobelhafen verovert de bal door een tackle van achteren. Mobelhafen passt de bal met de wreef. Balog rent richting de bal. Balog haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balog bereikt de bal nog maar net als eerste. Balog draait met de bal, schiet en ... Serban werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Măceşanu rent richting de bal. Mobelhafen onderschept slim de pass. Mobelhafen met een sublieme pass. Balog is nu in balbezit. Balog geeft de bal voor. Serban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. McTominay krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. McTominay bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - b 3 geniu 12:0

80e minuut.
Daar is Balog, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balog geeft een lange en hoge pass. McTominay rent richting de bal. McTominay schiet op doel. Serban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - b 3 geniu 13:0

84e minuut.
Balaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban geeft de bal voor. Petru controleert de bal met de borst. McTominay rent richting de bal. McTominay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - b 3 geniu 14:0

87e minuut.
Măceşanu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Baszkowski de bal onder controle te krijgen. Toderaş begaat een overtreding. Toderaş krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Baszkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pyskatý met een snel genomen vrije trap. Varjas kan de bal niet met de borst controleren. Varjas speelt de bal door. Balog bereikt de bal nog maar net als eerste. Balog draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Stars 24%, b 3 geniu 76%.
F.C Stars - b 3 geniu 14:0