Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astria-Extensive Legiunea
halalulu Tactiek u
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.3 gemiddelde waardering 53.7
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
goed Verdedigen solide


14e minuut.
Mihalcea geeft een hoge lob. Daar is Iorgulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udrescu rent richting de bal. Udrescu geeft de bal voor. Grzmot krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Iacomi de bal. Nistro rent richting de bal. Nistro passt de bal in één keer door. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Darlewski is nu in balbezit. Iorgulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - Legiunea 0:1

23e minuut.
Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot is nu in balbezit. Udrescu is nu in balbezit. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Újhelyi passt de bal zonder na te denken. Nistro is nu in balbezit. Nistro speelt de bal door. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Darlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Darlewski probeert naar een medespeler te passen. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Nistro rent richting de bal. Nistro speelt de bal door. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot schiet op doel. Szarpak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - Legiunea 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astria-Extensive 54%, Legiunea 46%.
Astria-Extensive - Legiunea 0:2

47e minuut.
Bărbulescu is nu in balbezit. Bărbulescu schiet op doel. Salvidio probeert de bal aan de voet te houden. Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu geeft een hoge lob. Milkov bokst de bal weg.

51e minuut.
Queimado is nu in balbezit. Queimado geeft een lange en hoge pass. Iacomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbulescu is nu in balbezit. Bărbulescu schiet op doel. Milkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

54e minuut.
Brito neemt vlug de vrije trap. Daar is Vornicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzmot rent richting de bal. Grzmot schiet op doel. Szarpak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Nistro is nu in balbezit. Nistro passt de bal met de wreef. Udrescu rent richting de bal. Udrescu haalt uit met een fantastische trap. Szarpak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - Legiunea 0:3

63e minuut.
Zahiu kopt de bal weg. Daar is Salvidio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salvidio passt de bal in één keer door. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chaniewski probeert de bal aan de voet te houden. Grzmot is nu in balbezit. Grzmot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - Legiunea 0:4

65e minuut.
Tărăşilă rent richting de bal. Salvidio begaat een overtreding. Tărăşilă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zahiu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbulescu draait met de bal, schiet en ... Milkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu onderschept slim de pass. Udrescu passt de bal in één keer door. Darlewski is nu in balbezit. Darlewski haalt uit met een fantastische trap. Szarpak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu schiet op doel. Szarpak probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - Legiunea 0:5

88e minuut.
Darlewski passt de bal zonder na te denken. Nistro rent richting de bal. Iorgulescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iorgulescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astria-Extensive 43%, Legiunea 57%.
Astria-Extensive - Legiunea 0:5