Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Craiova Maxima 1973 cocozaurus
paso doble Tactiek Attack
60% Balbezit 40%
10% Spel op eigen helft 90%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 22.7
very good Schieten weak
good Passen weak
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Anh Duy onderschept slim de pass. Anh Duy geeft een hoge lob. Dadabbo kopt de bal weg. Villela heeft problemen om de bal te vangen. Villela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
László met een harde bal richting middenveld. Miclea heeft problemen om de bal te vangen. Moorkens speelt de bal door. Dadabbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadabbo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - cocozaurus 1:0

6e minuut.
Dadabbo met een sublieme pass. Demirian rent richting de bal. Villela verovert de bal door een tackle van achteren. Villela draait met de bal, schiet en ... László probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Iglhaut rent richting de bal. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - cocozaurus 2:0

7e minuut.
Anh Duy rent richting de bal. Anh Duy passt de bal met de wreef. Dadabbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadabbo schiet op doel. László maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - cocozaurus 3:0

10e minuut.
Iglhaut geeft een lange en hoge pass. Carvajal rent richting de bal. Carvajal geeft de bal voor. Klungelig pakt Iglhaut de bal. Iglhaut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - cocozaurus 4:0

14e minuut.
Dadabbo passt de bal zonder na te denken. Daar is Villela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piersic is nu in balbezit. Villela verovert de bal door een tackle van achteren. Villela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Moorkens met een sublieme pass. Klungelig pakt Iglhaut de bal. Iglhaut speelt de bal door. Villela bereikt de bal nog maar net als eerste. Villela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - cocozaurus 5:0

17e minuut.
Carvajal met de inworp. Villela speelt de bal door. Dadabbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadabbo schiet op doel. László probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - cocozaurus 6:0

20e minuut.
Moorkens met de inworp. Anh Duy geeft een lange en hoge pass. Dadabbo heeft problemen om de bal te vangen. Dadabbo draait met de bal, schiet en ... László maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - cocozaurus 7:0

21e minuut.
Bărnuţiu is nu in balbezit. Villela verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Duy met een sublieme pass. Dadabbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadabbo schiet op doel. László verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Miclea heeft problemen om de bal te vangen. Moorkens is nu in balbezit. Moorkens speelt de bal door. Dadabbo heeft problemen om de bal te vangen. Dadabbo draait met de bal, schiet en ... László kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Anh Duy speelt de bal door. Dadabbo heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Demirian. Demirian krijgt een gele kaart. Dadabbo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dadabbo kan niet meer verder spelen. Rupała komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Moorkens is nu in balbezit. Moorkens geeft een hoge lob. Iglhaut rent richting de bal. Villela rent richting de bal. Villela draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moorkens met een sublieme pass. Villela met een sublieme pass. Rupała is nu in balbezit. Rupała schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Mărgăritescu kopt de bal weg. Villela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villela passt de bal in één keer door. Rupała rent richting de bal. Rupała draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - cocozaurus 8:0

35e minuut.
Simonini is nu in balbezit. Simonini passt de bal met de wreef. Carvajal is nu in balbezit. Carvajal geeft een lange en hoge pass. Rupała krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - cocozaurus 9:0

36e minuut.
Rupała onderschept slim de pass. Rupała met een sublieme pass. Marczak speelt de bal door. Klungelig pakt Villela de bal. Villela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Villela de bal. Villela passt de bal met de wreef. Iglhaut heeft problemen om de bal te vangen. Rupała bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Anh Duy is nu in balbezit. Anh Duy passt de bal zonder na te denken. Daar is Iglhaut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iglhaut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - cocozaurus 10:0

44e minuut.
Anh Duy rent richting de bal. Anh Duy speelt de bal door. Iglhaut is nu in balbezit. Rupała bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 1973 13%, cocozaurus 87%.
Craiova Maxima 1973 - cocozaurus 10:0

46e minuut.
Villela bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărgăritescu onderschept slim de pass. Mărgăritescu passt de bal met de wreef. Rupała rent richting de bal. Rupała draait met de bal, schiet en ... László bokst de bal weg.

51e minuut.
Daar is Villela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villela passt de bal met de wreef. Demirian bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupała onderschept slim de pass. Rupała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Moorkens met de inworp. Iglhaut heeft problemen om de bal te vangen. Iglhaut geeft de bal voor. Villela is nu in balbezit. Villela schiet op doel. László bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - cocozaurus 11:0

62e minuut.
Anh Duy controleert de bal met de borst. Anh Duy passt de bal in één keer door. Villela rent richting de bal. Rupała bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupała schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Anh Duy passt de bal zonder na te denken. Demirian rent richting de bal. Rupała verovert de bal door een tackle van achteren. Villela rent richting de bal. Villela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Demirian geeft een lange en hoge pass. Gorie heeft problemen om de bal te vangen. Anh Duy speelt de bal door. Rupała is nu in balbezit. Rupała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Villela verovert de bal door een tackle van achteren. Villela probeert naar een medespeler te passen. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - cocozaurus 12:0

70e minuut.
Calangiu geeft een lange en hoge pass. Anh Duy rent richting de bal. Anh Duy probeert naar een medespeler te passen. Villela bereikt de bal nog maar net als eerste. Villela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Villela bereikt de bal nog maar net als eerste. Villela geeft een lange en hoge pass. Miclea heeft problemen om de bal te vangen. Moorkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Moorkens geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Rupała is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - cocozaurus 13:0

75e minuut.
Villela is nu in balbezit. Villela passt de bal met de wreef. Rupała bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupała draait met de bal, schiet en ... Demirian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. László verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iglhaut rent richting de bal. Iglhaut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - cocozaurus 14:0

81e minuut.
Carvajal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villela is nu in balbezit. Villela geeft een lange en hoge pass. Rupała is nu in balbezit. Rupała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - cocozaurus 15:0

85e minuut.
Gorie geeft een lange en hoge pass. Moorkens met een sublieme pass. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal geeft een hoge lob. Rupała maakt een snoekduik en kopt de bal. László verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rupała rent richting de bal. Rupała schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Moorkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Moorkens speelt de bal door. Villela is nu in balbezit. Villela passt de bal met de wreef. Carvajal met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 1973 8%, cocozaurus 92%.
Craiova Maxima 1973 - cocozaurus 15:0