Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cocozaurus Craiova Maxima 1973
Attack Tactiek paso doble
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 52.7
weak Schieten formidable
weak Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Calangiu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moorkens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anh Duy bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Duy geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Moorkens geeft een lange en hoge pass. Piersic kopt de bal weg. Anh Duy met een sublieme pass. Dadabbo is nu in balbezit. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Dadabbo controleert de bal met de borst. Dadabbo passt de bal in één keer door. Moorkens met een sublieme pass. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. László kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Iglhaut passt de bal met de wreef. Carvajal is nu in balbezit. Carvajal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dadabbo de bal. Dadabbo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carvajal neemt de hoekschop. Iglhaut heeft problemen om de bal te vangen. Dadabbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadabbo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Marczak onderschept slim de pass. Marczak probeert naar een medespeler te passen. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Carvajal de bal. Carvajal geeft de bal voor. László probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Craiova Maxima 1973 0:1

12e minuut.
Inworp. Moorkens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anh Duy speelt de bal door. Iglhaut rent richting de bal. Iglhaut schiet op doel. De bal raakt de paal. Dadabbo rent richting de bal. Dadabbo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Moorkens onderschept slim de pass. Moorkens geeft een hoge lob. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut draait met de bal, schiet en ... László probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Craiova Maxima 1973 0:2

18e minuut.
Moorkens geeft een hoge lob. Dadabbo rent richting de bal. Dadabbo passt de bal in één keer door. Villela heeft problemen om de bal te vangen. Villela schiet op doel. László bokst de bal weg. Demirian heeft problemen om de bal te vangen. Dadabbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadabbo geeft een hoge lob. Daar is Demirian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moorkens zal de hoekschop nemen. Dadabbo maakt een snoekduik en kopt de bal. László werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Craiova Maxima 1973 0:3

20e minuut.
Daar is Villela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piersic geeft een hoge lob. Simonini geeft de bal voor. Iglhaut rent richting de bal. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. László bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Iglhaut passt de bal zonder na te denken. Gorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadabbo verovert de bal door een tackle van achteren. Dadabbo draait met de bal, schiet en ... László probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Piersic de bal. Dadabbo is nu in balbezit. Dadabbo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Biaram met een sublieme pass. Simonini geeft de bal voor. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap. László maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Craiova Maxima 1973 0:4

29e minuut.
Iglhaut passt de bal met de wreef. Anh Duy speelt de bal door. Villela bereikt de bal nog maar net als eerste. Villela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Craiova Maxima 1973 0:5

32e minuut.
Villela verovert de bal door een tackle van achteren. Villela probeert naar een medespeler te passen. Dadabbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadabbo draait met de bal, schiet en ... László probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Craiova Maxima 1973 0:6

37e minuut.
Daar is Stefanescu-Prodanovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moorkens is nu in balbezit. Moorkens passt de bal zonder na te denken. Iglhaut rent richting de bal. Iglhaut schiet op doel. László bokst de bal weg. Villela bereikt de bal nog maar net als eerste. Villela schiet op doel. László maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Craiova Maxima 1973 0:7

39e minuut.
Moorkens is nu in balbezit. Moorkens passt de bal zonder na te denken. Dadabbo is nu in balbezit. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap. László probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Craiova Maxima 1973 0:8

41e minuut.
Anh Duy probeert naar een medespeler te passen. Dadabbo heeft problemen om de bal te vangen. Dadabbo speelt de bal door. Villela rent richting de bal. Villela haalt uit met een fantastische trap. László verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iglhaut rent richting de bal. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Craiova Maxima 1973 0:9

43e minuut.
Anh Duy met een sublieme pass. Carvajal met een sublieme pass. Klungelig pakt Miclea de bal. Dadabbo is nu in balbezit. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Villela rent richting de bal. Villela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Craiova Maxima 1973 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cocozaurus 81%, Craiova Maxima 1973 19%.
cocozaurus - Craiova Maxima 1973 0:10

48e minuut.
Carvajal probeert de bal met de borst te controleren. Carvajal met een sublieme pass. Villela rent richting de bal. Dadabbo is nu in balbezit. Dadabbo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ohman kopt de bal weg. Miclea probeert de bal met de borst te controleren. Dadabbo rent richting de bal. Dadabbo geeft een lange en hoge pass. Anh Duy probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. László probeert naar een medespeler te passen. Flocea kopt de bal weg. Bărnuţiu is nu in balbezit. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Carvajal met een snelle inworp. Anh Duy rent richting de bal. Anh Duy geeft een hoge lob. Dadabbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadabbo draait met de bal, schiet en ... László probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Craiova Maxima 1973 0:11

60e minuut.
Carvajal speelt de bal door. Daar is Iglhaut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iglhaut passt de bal in één keer door. Dadabbo is nu in balbezit. Dadabbo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Craiova Maxima 1973 0:12

61e minuut.
Stefanescu-Prodanovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanescu-Prodanovici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stefanescu-Prodanovici krijgt een gele kaart. Iglhaut is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moorkens zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dadabbo kopt de bal weg. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. Moorkens met de inworp. Anh Duy rent richting de bal. Anh Duy geeft een lange en hoge pass. Villela krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Villela is nu in balbezit. Dadabbo heeft problemen om de bal te vangen. Villela bereikt de bal nog maar net als eerste. Villela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Craiova Maxima 1973 0:13

64e minuut.
Iglhaut passt de bal in één keer door. Dadabbo rent richting de bal. Dadabbo passt de bal in één keer door. Villela is nu in balbezit. Villela haalt uit met een fantastische trap. László probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Craiova Maxima 1973 0:14

65e minuut.
Dadabbo onderschept slim de pass. Dadabbo speelt de bal door. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Craiova Maxima 1973 0:15

67e minuut.
Iglhaut verovert de bal door een tackle van achteren. Iglhaut met een sublieme pass. Daar is Dadabbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dadabbo schiet op doel. László probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

68e minuut.
Demirian rent richting de bal. Demirian geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carvajal met een snelle inworp. Villela geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Miclea met een sublieme pass. Moorkens rent richting de bal. Moorkens passt de bal zonder na te denken. Dadabbo heeft problemen om de bal te vangen. Dadabbo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Villela rent richting de bal. Piersic bereikt de bal nog maar net als eerste. Villela onderschept slim de pass. Villela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Villela is nu in balbezit. Villela schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Craiova Maxima 1973 0:16

76e minuut.
Moorkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut rent richting de bal. Iglhaut passt de bal zonder na te denken. Dadabbo rent richting de bal. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Anh Duy speelt de bal door. Dadabbo rent richting de bal. Dadabbo passt de bal zonder na te denken. Iglhaut rent richting de bal. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Craiova Maxima 1973 0:17

81e minuut.
Simonini met een sublieme pass. Gorie heeft problemen om de bal te vangen. Villela speelt de bal door. Dadabbo rent richting de bal. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap. László kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Carvajal is nu in balbezit. Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Dadabbo is nu in balbezit. Dadabbo haalt uit met een fantastische trap. László probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Craiova Maxima 1973 0:18

87e minuut.
László speelt de bal door. Carvajal kopt de bal weg. Villela bereikt de bal nog maar net als eerste. Villela schiet op doel. László werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Moorkens probeert naar een medespeler te passen. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal met een sublieme pass. Villela rent richting de bal. Villela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klungelig pakt Gorie de bal. Dadabbo is nu in balbezit. Dadabbo passt de bal in één keer door. Iglhaut heeft problemen om de bal te vangen. Iglhaut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cocozaurus - Craiova Maxima 1973 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cocozaurus 80%, Craiova Maxima 1973 20%.
cocozaurus - Craiova Maxima 1973 0:19