Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real18 Galati b 3 geniu
clasic 3 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
12% Spel op eigen helft 88%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 18.5
uitstekend Schieten waardeloos
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Niţu rent richting de bal. Cywiński verovert de bal door een tackle van achteren. Cywiński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Adreani de bal. Adreani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Serban werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Cywiński is nu in balbezit. Cywiński haalt uit met een fantastische trap. Teodoru probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Adreani rent richting de bal. Adreani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Adreani bereikt de bal nog maar net als eerste. Petru is nu in balbezit. Adreani verovert de bal door een tackle van achteren. Adreani haalt uit met een fantastische trap. Serban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - b 3 geniu 1:0

9e minuut.
Rovine geeft een hoge lob. Tolomac is nu in balbezit. Tolomac passt de bal in één keer door. Cywiński is nu in balbezit. Cywiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - b 3 geniu 2:0

12e minuut.
Cywiński onderschept slim de pass. Cywiński passt de bal in één keer door. Adreani bereikt de bal nog maar net als eerste. Adreani haalt uit met een fantastische trap. Serban werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Cywiński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Petru de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Spitz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cywiński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - b 3 geniu 3:0

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ünaldı met een snelle inworp. Seniw bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniw geeft een lange en hoge pass. Adreani maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - b 3 geniu 4:0

19e minuut.
Klungelig pakt Mielcioiu de bal. Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz passt de bal in één keer door. Cywiński is nu in balbezit. Cywiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Spitz met een sublieme pass. Klungelig pakt Cywiński de bal. Adreani rent richting de bal. Adreani schiet op doel. Serban maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Spitz passt de bal zonder na te denken. Seniw is nu in balbezit. Seniw met een sublieme pass. Adreani rent richting de bal. Adreani draait met de bal, schiet en ... Serban bokst de bal weg.

24e minuut.
Tolomac is nu in balbezit. Seniw verovert de bal door een tackle van achteren. Seniw geeft de bal voor. Cywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Pătra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ünaldı rent richting de bal. Ünaldı probeert naar een medespeler te passen. Maśnik geeft een hoge lob. Adreani krijgt zijn hoofd ertegen. Serban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - b 3 geniu 5:0

29e minuut.
Krähenbühl geeft de bal voor. Petru bereikt de bal nog maar net als eerste. Adreani onderschept slim de pass. Adreani schiet op doel. Serban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - b 3 geniu 6:0

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maśnik met een snelle inworp. Ünaldı is nu in balbezit. Ünaldı geeft een hoge lob. Cywiński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - b 3 geniu 7:0

37e minuut.
Seniw probeert naar een medespeler te passen. Spitz probeert naar een medespeler te passen. Ünaldı met een sublieme pass. Maśnik geeft de bal voor. Adreani maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - b 3 geniu 8:0

38e minuut.
Tolomac heeft problemen om de bal te vangen. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru met een sublieme pass. Adreani rent richting de bal. Adreani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Serban trapt de bal weg. Teodoru is nu in balbezit. Cywiński onderschept slim de pass. Cywiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - b 3 geniu 9:0

45e minuut.
Cywiński is nu in balbezit. Cywiński passt de bal met de wreef. Spitz speelt de bal door. Adreani is nu in balbezit. Adreani draait met de bal, schiet en ... Serban bokst de bal weg.

45e minuut.
Inworp. Spitz met een snelle inworp. Seniw bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cywiński de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real18 Galati 17%, b 3 geniu 83%.
Real18 Galati - b 3 geniu 9:0

46e minuut.
Klungelig pakt Niţu de bal. Adreani is nu in balbezit. Cywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywiński haalt uit met een fantastische trap. Serban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - b 3 geniu 10:0

48e minuut.
Seniw bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniw passt de bal in één keer door. Spitz geeft de bal voor. Adreani bereikt de bal nog maar net als eerste. Adreani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - b 3 geniu 11:0

52e minuut.
Pătra kopt de bal weg. Ünaldı rent richting de bal. Ünaldı passt de bal met de wreef. Cywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Spitz geeft een lange en hoge pass. Adreani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petru. Adreani raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Spitz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Serban trapt de bal weg van het doel. Tolomac kopt de bal weg. Spitz met een sublieme pass. Cywiński rent richting de bal. Cywiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - b 3 geniu 12:0

61e minuut.
Maśnik rent richting de bal. Maśnik geeft een lange en hoge pass. Petru rent richting de bal. Adreani onderschept slim de pass. Adreani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - b 3 geniu 13:0

64e minuut.
Spitz geeft de bal voor. Adreani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rovine rent richting de bal. Cywiński verovert de bal door een tackle van achteren. Cywiński draait met de bal, schiet en ... Serban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cywiński is nu in balbezit. Cywiński haalt uit met een fantastische trap. Serban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Serban trapt de bal weg van het doel. Seniw kopt de bal weg. Maśnik rent richting de bal. Maśnik geeft een lange en hoge pass. Adreani is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Spitz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Teodoru controleert de bal met de borst. Spitz is nu in balbezit. Spitz passt de bal met de wreef. Adreani bereikt de bal nog maar net als eerste. Adreani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - b 3 geniu 14:0

72e minuut.
Niţu is nu in balbezit. Spitz verovert de bal door een tackle van achteren. Spitz speelt de bal door. Adreani bereikt de bal nog maar net als eerste. Adreani schiet op doel. Serban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - b 3 geniu 15:0

73e minuut.
Spitz geeft een hoge lob. Adreani kopt de bal weg. Klungelig pakt Teodoru de bal. Adreani is nu in balbezit. Adreani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Seniw speelt de bal door. Spitz geeft een hoge lob. Daar is Rovine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Niţu verovert de bal door een tackle van achteren. Spitz onderschept slim de pass. Spitz geeft een hoge lob. Cywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Mielcioiu de bal. Adreani bereikt de bal nog maar net als eerste. Adreani geeft een lange en hoge pass. Ünaldı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ünaldı geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Rovine trapt de bal weg. Spitz kopt de bal weg. Adreani bereikt de bal nog maar net als eerste. Adreani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - b 3 geniu 16:0

85e minuut.
Serban trapt de bal weg. Seniw speelt de bal door. Rovine heeft problemen om de bal te vangen. Cywiński rent richting de bal. Cywiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Măceşanu rent richting de bal. Ünaldı verovert de bal door een tackle van achteren. Ünaldı speelt de bal door. Cywiński is nu in balbezit. Cywiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real18 Galati 6%, b 3 geniu 94%.
Real18 Galati - b 3 geniu 16:0