Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
b 3 geniu Real18 Galati
Normal Tactiek clasic 3
42% Balbezit 58%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 50.1
unsatisfactory Schieten excellent
unsatisfactory Passen solid
weak Verdedigen good


3e minuut.
Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywiński verovert de bal door een tackle van achteren. Adreani is nu in balbezit. Adreani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Real18 Galati 0:1

5e minuut.
Seniw heeft problemen om de bal te vangen. Seniw speelt de bal door. Cywiński rent richting de bal. Cywiński haalt uit met een fantastische trap. Serban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Real18 Galati 0:2

7e minuut.
Ünaldı bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru is nu in balbezit. Ünaldı verovert de bal door een tackle van achteren. Ünaldı geeft een lange en hoge pass. Adreani springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Cywiński is nu in balbezit. Rovine legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cywiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Rovine speelt de bal door. Cywiński legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Serban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Real18 Galati 0:3

13e minuut.
Petru geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spitz met de inworp. Seniw met een sublieme pass. Spitz geeft een hoge lob. Serban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Daar is Niţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cywiński onderschept slim de pass. Cywiński speelt de bal door. Daar is Adreani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adreani draait met de bal, schiet en ... Serban bokst de bal weg.

20e minuut.
Seniw geeft een lange en hoge pass. Pătra kopt de bal weg. Maśnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maśnik geeft een hoge lob. Cywiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ünaldı probeert naar een medespeler te passen. Maśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Maśnik speelt de bal door. Cywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Real18 Galati 0:4

23e minuut.
Adreani bereikt de bal nog maar net als eerste. Petru rent richting de bal. Adreani verovert de bal door een tackle van achteren. Adreani draait met de bal, schiet en ... Serban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Real18 Galati 0:5

24e minuut.
Tolomac speelt de bal door. Niţu rent richting de bal. Niţu met een sublieme pass. Cywiński rent richting de bal. Cywiński haalt uit met een fantastische trap. Serban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Spitz met een snelle inworp. Seniw heeft problemen om de bal te vangen. Seniw geeft een hoge lob. Cywiński is nu in balbezit. Cywiński draait met de bal, schiet en ... Serban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Adreani de bal. Adreani schiet op doel. Serban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Real18 Galati 0:6

28e minuut.
Teodoru verovert de bal door een tackle van achteren. Teodoru probeert naar een medespeler te passen. Pătra speelt de bal door. Cywiński rent richting de bal. Cywiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Petru geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spitz met een snelle inworp. Seniw heeft problemen om de bal te vangen. Seniw geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Seniw speelt de bal door. Klungelig pakt Spitz de bal. Spitz met een sublieme pass. Klungelig pakt Adreani de bal. Adreani geeft een hoge lob. Serban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maśnik met de inworp. Ünaldı geeft de bal voor. Cywiński rent richting de bal. Cywiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ünaldı probeert de bal met de borst te controleren. Măceşanu begaat een overtreding. Ünaldı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ünaldı zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Adreani bereikt de bal nog maar net als eerste. Adreani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Real18 Galati 0:7

43e minuut.
Adreani rent richting de bal. Teodoru is nu in balbezit. Adreani verovert de bal door een tackle van achteren. Adreani haalt uit met een fantastische trap. Serban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Real18 Galati 0:8

45e minuut.
Adreani rent richting de bal. Adreani speelt de bal door. Cywiński is nu in balbezit. Cywiński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rovine de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Real18 Galati 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: b 3 geniu 89%, Real18 Galati 11%.
b 3 geniu - Real18 Galati 0:9

50e minuut.
Adreani rent richting de bal. Adreani geeft een hoge lob. Cywiński is nu in balbezit. Cywiński haalt uit met een fantastische trap. Serban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Real18 Galati 0:10

50e minuut.
Tolomac probeert naar een medespeler te passen. Toderaş heeft problemen om de bal te vangen. Adreani rent richting de bal. Adreani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Spitz speelt de bal door. Adreani rent richting de bal. Adreani passt de bal in één keer door. Cywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywiński schiet op doel. Serban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Ünaldı passt de bal met de wreef. Maśnik is nu in balbezit. Maśnik met een sublieme pass. Cywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywiński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Seniw heeft problemen om de bal te vangen. Seniw geeft een lange en hoge pass. Rovine heeft problemen om de bal te vangen. Cywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Real18 Galati 0:11

72e minuut.
Cywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywiński passt de bal met de wreef. Maśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Maśnik geeft de bal voor. Cywiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ünaldı speelt de bal door. Maśnik rent richting de bal. Maśnik passt de bal in één keer door. Daar is Adreani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adreani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Krähenbühl rent richting de bal. Krähenbühl speelt de bal door. Spitz rent richting de bal. Spitz geeft de bal voor. Cywiński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Adreani is nu in balbezit. Petru verovert de bal door een tackle van achteren. Seniw verovert de bal door een tackle van achteren. Adreani rent richting de bal. Adreani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mielcioiu is nu in balbezit. Spitz rent richting de bal. Spitz passt de bal met de wreef. Adreani is nu in balbezit. Adreani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Spitz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cywiński de bal. Teodoru rent richting de bal. Adreani verovert de bal door een tackle van achteren. Adreani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Spitz rent richting de bal. Spitz haalt uit met een fantastische trap. Maśnik geeft de bal voor. Adreani rent richting de bal. Adreani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
b 3 geniu - Real18 Galati 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: b 3 geniu 86%, Real18 Galati 14%.
b 3 geniu - Real18 Galati 0:12