Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Stars Fotbal Club Robert Georgescu
defensiv Tactiek 433
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 31.4
solid Schieten good
good Passen weak
solid Verdedigen average


2e minuut.
Herghelegiu heeft problemen om de bal te vangen. Iupceanu rent richting de bal. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin haalt uit met een fantastische trap. Bujor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - Fotbal Club Robert Georgescu 1:0

7e minuut.
Herghelegiu is nu in balbezit. Mobelhafen verovert de bal door een tackle van achteren. Mobelhafen passt de bal zonder na te denken. Fannin rent richting de bal. Fannin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - Fotbal Club Robert Georgescu 2:0

9e minuut.
Tison onderschept slim de pass. Mobelhafen is nu in balbezit. Mobelhafen passt de bal met de wreef. Fannin rent richting de bal. Fannin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Demeter speelt de bal door. Tison is nu in balbezit. Tison passt de bal met de wreef. Iupceanu rent richting de bal. Iupceanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Hâldan passt de bal met de wreef. Iupceanu is nu in balbezit. Fannin rent richting de bal. Fannin schiet op doel. Bujor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - Fotbal Club Robert Georgescu 3:0

19e minuut.
Mobelhafen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mobelhafen passt de bal met de wreef. Fannin geeft een hoge lob. Mobelhafen rent richting de bal. Mobelhafen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Vintilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tison rent richting de bal. Tison met een sublieme pass. Iupceanu rent richting de bal. Iupceanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - Fotbal Club Robert Georgescu 4:0

30e minuut.
Inworp. Mobelhafen met een snelle inworp. Tison rent richting de bal. Tison geeft een hoge lob. Herghelegiu is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Fannin rent richting de bal. Iupceanu is nu in balbezit. Fannin rent richting de bal. Fannin draait met de bal, schiet en ... Bujor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - Fotbal Club Robert Georgescu 5:0

35e minuut.
Janjić geeft de bal voor. Iupceanu kopt de bal weg. Demeter is nu in balbezit. Fannin verovert de bal door een tackle van achteren. Fannin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Herghelegiu de bal. Tison bereikt de bal nog maar net als eerste. Tison draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tison kopt de bal weg. Mobelhafen speelt de bal door. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin schiet op doel. Bujor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - Fotbal Club Robert Georgescu 6:0

45e minuut.
Hâldan rent richting de bal. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tison probeert naar een medespeler te passen. Iupceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iupceanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - Fotbal Club Robert Georgescu 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Stars 32%, Fotbal Club Robert Georgescu 68%.
F.C Stars - Fotbal Club Robert Georgescu 7:0

50e minuut.
Daar is Sterescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tison rent richting de bal. Tison passt de bal met de wreef. Iupceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iupceanu draait met de bal, schiet en ... Bujor bokst de bal weg. Daar is Demeter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iupceanu is nu in balbezit. Iupceanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - Fotbal Club Robert Georgescu 8:0

51e minuut.
Tison met een sublieme pass. Klungelig pakt Iupceanu de bal. Mobelhafen met een sublieme pass. Iupceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iupceanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - Fotbal Club Robert Georgescu 9:0

56e minuut.
Karadağ rent richting de bal. Karadağ geeft de bal voor. Iupceanu kopt de bal weg. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin haalt uit met een fantastische trap. Bujor bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mobelhafen geeft de bal voor. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fannin moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Fannin kan niet meer verder spelen. Ciubotariu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ciubotariu is nu in balbezit. Herghelegiu onderschept slim de pass. Hâldan onderschept slim de pass. Hâldan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - Fotbal Club Robert Georgescu 10:0

65e minuut.
Tison met een sublieme pass. Mobelhafen is nu in balbezit. Mobelhafen passt de bal in één keer door. Iupceanu heeft problemen om de bal te vangen. Iupceanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Karadağ probeert naar een medespeler te passen. Mobelhafen is nu in balbezit. Mobelhafen passt de bal met de wreef. Iupceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iupceanu draait met de bal, schiet en ... Bujor bokst de bal weg.

69e minuut.
Tison is nu in balbezit. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ciubotariu de bal. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Hâldan speelt de bal door. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu passt de bal in één keer door. Tison heeft problemen om de bal te vangen. Tison geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Çalıcıoğlu speelt de bal door. Vintilă is nu in balbezit. Vintilă met een sublieme pass. Kuzera is nu in balbezit. Kuzera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Demeter geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hâldan met een snelle inworp. Tison bereikt de bal nog maar net als eerste. Tison geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Daar is Demeter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mobelhafen is nu in balbezit. Mobelhafen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Stars - Fotbal Club Robert Georgescu 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Stars 22%, Fotbal Club Robert Georgescu 78%.
F.C Stars - Fotbal Club Robert Georgescu 11:0