Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fotbal Club Robert Georgescu F.C Stars
433 Tactiek defensiv
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
31.6 gemiddelde waardering 47.8
goed Schieten solide
zwak Passen goed
matig Verdedigen goed


5e minuut.
Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu geeft een hoge lob. McTominay bereikt de bal nog maar net als eerste. McTominay draait met de bal, schiet en ... Bujor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - F.C Stars 0:1

6e minuut.
Çalıcıoğlu rent richting de bal. McTominay onderschept slim de pass. Varjas met een sublieme pass. Balog is nu in balbezit. Balog haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Mozer de bal. Çalıcıoğlu rent richting de bal. Çalıcıoğlu passt de bal met de wreef. Kuzera rent richting de bal. Kuzera schiet op doel. Guşiţă bokst de bal weg.

12e minuut.
Mobelhafen is nu in balbezit. Mobelhafen geeft een lange en hoge pass. McTominay bereikt de bal nog maar net als eerste. McTominay draait met de bal, schiet en ... Bujor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - F.C Stars 0:2

14e minuut.
Varjas met een sublieme pass. Daar is Mobelhafen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mobelhafen met een sublieme pass. McTominay rent richting de bal. McTominay schiet op doel. Bujor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - F.C Stars 0:3

25e minuut.
Demeter geeft de bal voor. Sterescu is nu in balbezit. Mobelhafen onderschept slim de pass. Mobelhafen geeft een hoge lob. McTominay krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Mobelhafen rent richting de bal. Varjas is nu in balbezit. Varjas speelt de bal door. Balog rent richting de bal. Balog draait met de bal, schiet en ... Bujor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Balog kopt de bal weg. Sterescu is nu in balbezit. Sterescu geeft een lange en hoge pass. McTominay kan de bal niet met de borst controleren. McTominay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balaban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varjas speelt de bal door. McTominay rent richting de bal. McTominay draait met de bal, schiet en ... Bujor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balog heeft problemen om de bal te vangen. Balog haalt uit met een fantastische trap. Bujor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
McTominay speelt de bal door. Varjas rent richting de bal. Varjas passt de bal in één keer door. Balog bereikt de bal nog maar net als eerste. Balog haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - F.C Stars 0:4

40e minuut.
Janjić rent richting de bal. Çalıcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Vintilă is nu in balbezit. Çalıcıoğlu is nu in balbezit. Çalıcıoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Robert Georgescu 70%, F.C Stars 30%.
Fotbal Club Robert Georgescu - F.C Stars 0:4

53e minuut.
Klungelig pakt Demeter de bal. Varjas is nu in balbezit. McTominay bereikt de bal nog maar net als eerste. McTominay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - F.C Stars 0:5

56e minuut.
Baszkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Demeter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McTominay is nu in balbezit. McTominay schiet op doel. Bujor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - F.C Stars 0:6

63e minuut.
Mozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mozer geeft een lange en hoge pass. Balog bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Vintilă heeft problemen om de bal te vangen. Balaban is nu in balbezit. Balaban passt de bal zonder na te denken. McTominay rent richting de bal. McTominay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Sturdza passt de bal in één keer door. Kuzera rent richting de bal. Kuzera passt de bal zonder na te denken. Mobelhafen is nu in balbezit. Mobelhafen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Varjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjas passt de bal zonder na te denken. Mobelhafen met een sublieme pass. Balog is nu in balbezit. Balog schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bujor met een harde bal richting middenveld. Varjas kopt de bal weg. McTominay bereikt de bal nog maar net als eerste. McTominay haalt uit met een fantastische trap. Bujor probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Klungelig pakt Çalıcıoğlu de bal. Varjas rent richting de bal. Varjas met een sublieme pass. McTominay rent richting de bal. McTominay haalt uit met een fantastische trap. Bujor bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Balog de bal onder controle te krijgen. Mobelhafen probeert naar een medespeler te passen. Varjas rent richting de bal. Varjas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Mobelhafen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varjas rent richting de bal. Varjas passt de bal zonder na te denken. Balog rent richting de bal. Balog schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - F.C Stars 0:7

83e minuut.
Kuzera met een sublieme pass. Mobelhafen geeft de bal voor. Balog is nu in balbezit. Demeter geeft de bal voor. Balog geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Balaban schiet op doel. Balog probeert de bal aan de voet te houden. Mobelhafen bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjas rent richting de bal. Varjas schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Varjas passt de bal met de wreef. Balog is nu in balbezit. Demeter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balog is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. McTominay neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - F.C Stars 0:8

88e minuut.
Olivia speelt de bal door. Balog bereikt de bal nog maar net als eerste. Balog met een sublieme pass. McTominay is nu in balbezit. McTominay schiet op doel. Bujor bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Robert Georgescu 68%, F.C Stars 32%.
Fotbal Club Robert Georgescu - F.C Stars 0:8