Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Club Alba Fc Cartierul Confectii Arad
Experiment4 Tactiek 4123 Atac
48% Balbezit 52%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 22
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.5 gemiddelde waardering 62.2
average Schieten formidable
good Passen very good
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Oprescu geeft een hoge lob. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hrenciuc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jabłczyński komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - Fc Cartierul Confectii Arad 0:1

8e minuut.
Oprescu kopt de bal weg. Riponi met een sublieme pass. Ţugui met een sublieme pass. Hrenciuc is nu in balbezit. Jabłczyński rent richting de bal. Riponi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oprescu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - Fc Cartierul Confectii Arad 0:2

13e minuut.
Jabłczyński kopt de bal weg. Hrenciuc is nu in balbezit. Hrenciuc passt de bal met de wreef. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - Fc Cartierul Confectii Arad 0:3

24e minuut.
Arcos geeft een hoge lob. Jabłczyński kopt de bal weg. Magheru heeft problemen om de bal te vangen. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Hrenciuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quốc Minh. Hrenciuc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jabłczyński komt bij de bal en schiet. Hrenciuc probeert de bal met de borst te controleren. Hrenciuc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - Fc Cartierul Confectii Arad 0:4

38e minuut.
Bunea met een sublieme pass. Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu met een sublieme pass. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Buhoiu met een sublieme pass. Ţugui is nu in balbezit. Ţugui passt de bal met de wreef. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Oprescu rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Quốc Minh ... Strafschop! Oprescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jabłczyński kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Riponi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - Fc Cartierul Confectii Arad 0:5

45e minuut.
Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu speelt de bal door. Hrenciuc is nu in balbezit. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - Fc Cartierul Confectii Arad 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Club Alba 75%, Fc Cartierul Confectii Arad 25%.
Sport Club Alba - Fc Cartierul Confectii Arad 0:6

49e minuut.
Buhoiu met een sublieme pass. Oprescu rent richting de bal. Butilă begaat een overtreding. Butilă krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Oprescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jabłczyński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Magheru verovert de bal door een tackle van achteren. Matea bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Hrenciuc geeft de bal voor. Riponi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Quốc Minh is nu in balbezit. Quốc Minh geeft een hoge lob. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma passt de bal zonder na te denken. Ţugui geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Daar is Hrenciuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleşan onderschept slim de pass. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap. Riponi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Bunea geeft de bal voor. Daar is Butilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrenciuc is nu in balbezit. Hrenciuc schiet op doel. Riponi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - Fc Cartierul Confectii Arad 0:7

71e minuut.
Hrenciuc met een sublieme pass. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap. Butilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Riponi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - Fc Cartierul Confectii Arad 0:8

75e minuut.
Oprescu rent richting de bal. Quốc Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Minh geeft een lange en hoge pass. Buhoiu geeft een hoge lob. Hrenciuc maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Matea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugui verovert de bal door een tackle van achteren. Ţugui met een sublieme pass. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ... Riponi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Club Alba 80%, Fc Cartierul Confectii Arad 20%.
Sport Club Alba - Fc Cartierul Confectii Arad 0:8