Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The best of sokker FC TULCEA L.D.
antrenament Tactiek 4-5-1
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 54.5
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Bigus probeert naar een medespeler te passen. Moerman is nu in balbezit. Moerman geeft de bal voor. Daar is Karaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaszewski schiet op doel. Paal!

15e minuut.
Eisenknappl probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dall`Osto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandulli rent richting de bal. Dall`Osto verovert de bal door een tackle van achteren. Dall`Osto haalt uit met een fantastische trap. Jåsund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Bigus speelt de bal door. Kopciński rent richting de bal. Kopciński geeft een lange en hoge pass. Karaszewski springt en kopt de bal. Žalúdok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC TULCEA L.D. 0:1

27e minuut.
Nawoj met een sublieme pass. Epullanca is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kopciński. Kopciński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The best of sokker 43%, FC TULCEA L.D. 57%.
The best of sokker - FC TULCEA L.D. 0:1

52e minuut.
Nawoj met een sublieme pass. Daar is Sandulli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siladi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Siladi krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Stănescu is nu in balbezit. Stănescu probeert naar een medespeler te passen. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski schiet op doel. Žalúdok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC TULCEA L.D. 0:2

72e minuut.
Nawoj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ívarsson is nu in balbezit. Ívarsson passt de bal zonder na te denken. Epullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Epullanca haalt uit met een fantastische trap. Jåsund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Eisenknappl rent richting de bal. Eisenknappl passt de bal in één keer door. Dall`Osto rent richting de bal. Dall`Osto haalt uit met een fantastische trap. Sandulli probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Inworp. Ralha met een snelle inworp. Teletović bereikt de bal nog maar net als eerste. Siladi onderschept slim de pass. Siladi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC TULCEA L.D. 1:2

89e minuut.
Epullanca rent richting de bal. Bigus legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Epullanca raakt geblesseerd tijdens het duel. Siladi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Jåsund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The best of sokker - FC TULCEA L.D. 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The best of sokker 51%, FC TULCEA L.D. 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The best of sokker - FC TULCEA L.D. 2:2