Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TULCEA L.D. The best of sokker
4-5-1 Tactiek antrenament
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 54.6
weak Schieten very good
solid Passen very good
excellent Verdedigen good


5e minuut.
Fındık geeft de bal voor. Klungelig pakt Łopatka de bal. Causse probeert naar een medespeler te passen. Vranić rent richting de bal. Vranić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Nawoj passt de bal met de wreef. Vranić rent richting de bal. Vranić probeert naar een medespeler te passen. Van Halme rent richting de bal. Van Halme haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Vranić passt de bal met de wreef. Dall`Osto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrogeanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dobrogeanu krijgt een gele kaart. Dall`Osto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dall`Osto neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - The best of sokker 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TULCEA L.D. 57%, The best of sokker 43%.
FC TULCEA L.D. - The best of sokker 0:1

61e minuut.
Raus passt de bal in één keer door. Aldemir heeft problemen om de bal te vangen. Aldemir passt de bal met de wreef. Łopatka is nu in balbezit. Łopatka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Nawoj met een sublieme pass. Van Halme rent richting de bal. Buchalik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Van Halme is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vanghelie zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - The best of sokker 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TULCEA L.D. 53%, The best of sokker 47%.
FC TULCEA L.D. - The best of sokker 0:2