Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCM Taxa Viitorul Barlad
2019 Tactiek cupa lll
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 55.5
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Khvadagiani passt de bal in één keer door. Kadare heeft problemen om de bal te vangen. Kadare passt de bal in één keer door. Simović bereikt de bal nog maar net als eerste. Simović draait met de bal, schiet en ... Was bokst de bal weg.

7e minuut.
Quester geeft een hoge lob. Cajamarca kopt de bal weg. Evgeniev bereikt de bal nog maar net als eerste. González Miranda rent richting de bal. González Miranda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Hernani kopt de bal weg. Quester heeft problemen om de bal te vangen. Kadare probeert naar een medespeler te passen. Simović bereikt de bal nog maar net als eerste. Simović draait met de bal, schiet en ... Was probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Delin passt de bal met de wreef. Evgeniev bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zikmund zijn tegenspeler op de grond. Zikmund is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

17e minuut.
Důras met een sublieme pass. Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute geeft een lange en hoge pass. Evgeniev rent richting de bal. Evgeniev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Köszegi rent richting de bal. Köszegi passt de bal in één keer door. Daar is Simović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simović haalt uit met een fantastische trap. Was probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Taxa - Viitorul Barlad 0:1

20e minuut.
Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani passt de bal in één keer door. Koturović rent richting de bal. Koturović geeft de bal voor. Khvadagiani krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Důras passt de bal zonder na te denken. Delin bereikt de bal nog maar net als eerste. Delin passt de bal in één keer door. Evgeniev bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgeniev draait met de bal, schiet en ... Peron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgeniev is nu in balbezit. Evgeniev speelt de bal door. González Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. González Miranda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Somalha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Talpăiute rent richting de bal. Talpăiute geeft een hoge lob. Evgeniev krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCM Taxa - Viitorul Barlad 1:1

32e minuut.
Simović haalt uit met een fantastische trap. Leśnik verovert de bal door een tackle van achteren. Delin met een sublieme pass. Evgeniev is nu in balbezit. Evgeniev draait met de bal, schiet en ... Peron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Cajamarca geeft de bal voor. Evgeniev bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Delin neemt de hoekschop. Evgeniev kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Taxa 37%, Viitorul Barlad 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCM Taxa - Viitorul Barlad 1:1

47e minuut.
Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Patera onderschept slim de pass. Patera geeft een lange en hoge pass. González Miranda rent richting de bal. González Miranda haalt uit met een fantastische trap. Peron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Koturović probeert naar een medespeler te passen. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani passt de bal zonder na te denken. Simović is nu in balbezit. Simović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Psathas verovert de bal door een tackle van achteren. Psathas geeft een hoge lob. Simović is nu in balbezit. Simović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Taxa - Viitorul Barlad 1:2

55e minuut.
Klungelig pakt Leśnik de bal. Köszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Simović rent richting de bal. Simović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Taxa - Viitorul Barlad 1:3

61e minuut.
Somalha met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beclea met een snelle inworp. Koturović rent richting de bal. Koturović geeft een hoge lob. Was kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Simović probeert de bal met de borst te controleren. Was kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Delin passt de bal zonder na te denken. Evgeniev bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgeniev heeft problemen om de bal te vangen. Evgeniev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Taxa - Viitorul Barlad 2:3

64e minuut.
Timmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Simović verovert de bal door een tackle van achteren. Důras schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Důras krijgt een gele kaart. Simović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Simović kan niet meer verder spelen. González komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Delin bereikt de bal nog maar net als eerste. Delin passt de bal met de wreef. Evgeniev heeft problemen om de bal te vangen. Evgeniev draait met de bal, schiet en ... Peron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCM Taxa - Viitorul Barlad 3:3

77e minuut.
Delin heeft problemen om de bal te vangen. Delin probeert naar een medespeler te passen. Důras speelt de bal door. González Miranda is nu in balbezit. González Miranda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
González Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. González Miranda geeft een hoge lob. Evgeniev bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgeniev schiet op doel. Peron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Khvadagiani speelt de bal door. Köszegi is nu in balbezit. Leśnik rent richting de bal. Leśnik geeft een lange en hoge pass. González maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Taxa - Viitorul Barlad 3:4

88e minuut.
Hernani neemt vlug de vrije trap. Daar is Důras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Důras met een sublieme pass. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Taxa 58%, Viitorul Barlad 42%.
FCM Taxa - Viitorul Barlad 3:4