Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borsalona livada cu pomi
4-3-3 Tactiek aaa
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 49.7
very good Schieten very good
average Passen solid
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Adriano rent richting de bal. Mielczarek is nu in balbezit. Mammucari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mielczarek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mielczarek kan niet meer verder spelen. Madeddu komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Haardt geeft een hoge lob. Villazola rent richting de bal. Makra onderschept slim de pass. Makra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - livada cu pomi 0:1

15e minuut.
Adriano met een sublieme pass. Ilari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilari passt de bal met de wreef. Gheno is nu in balbezit. Gheno schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pestana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Madeddu zal de hoekschop nemen. Gladysz probeert de bal met de borst te controleren. Gladysz haalt uit met een fantastische trap. Pestana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borsalona - livada cu pomi 1:1

17e minuut.
Mammucari verovert de bal door een tackle van achteren. Mammucari geeft een lange en hoge pass. Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean schiet op doel. Ahorner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - livada cu pomi 1:2

20e minuut.
Mammucari geeft de bal voor. Shuren probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Makra bereikt de bal nog maar net als eerste. Makra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - livada cu pomi 1:3

24e minuut.
Madeddu met de inworp. Adriano rent richting de bal. Adriano geeft een hoge lob. Gheno rent richting de bal. Gheno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pellicrate probeert naar een medespeler te passen. Mammucari is nu in balbezit. Mammucari passt de bal met de wreef. Makra bereikt de bal nog maar net als eerste. Makra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsalona 53%, livada cu pomi 47%.
Borsalona - livada cu pomi 1:3

57e minuut.
Ilari passt de bal met de wreef. Conta rent richting de bal. Gheno verovert de bal door een tackle van achteren. Gheno heeft problemen om de bal te vangen. Gheno schiet op doel. Pestana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Haardt onderschept slim de pass. Rabczewski probeert naar een medespeler te passen. Pellicrate bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellicrate geeft de bal voor. Makra springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Shuren speelt de bal door. Adriano is nu in balbezit. Adriano speelt de bal door. Gladysz rent richting de bal. Gladysz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Filemon de bal. Mammucari met een sublieme pass. Pellicrate heeft problemen om de bal te vangen. Pellicrate geeft de bal voor. Makra maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsalona 55%, livada cu pomi 45%.
Borsalona - livada cu pomi 1:3