Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
livada cu pomi Borsalona
aaa Tactiek 4-3-3
48% Balbezit 52%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 58
solid Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen excellent


4e minuut.
Epure geeft de bal voor. Inworp. Pylkkänen met een snelle inworp. Pfaffenberg rent richting de bal. Pfaffenberg geeft een lange en hoge pass. Pestana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Mammucari rent richting de bal. Kauffeld verovert de bal door een tackle van achteren. Kauffeld speelt de bal door. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk schiet op doel. Pestana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Kauffeld passt de bal in één keer door. Daar is Pylkkänen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pylkkänen probeert naar een medespeler te passen. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Pylkkänen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pylkkänen speelt de bal door. Mielczarek rent richting de bal. Mielczarek draait met de bal, schiet en ... Pestana werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Rabczewski kopt de bal weg. Daar is Kauffeld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kauffeld geeft een lange en hoge pass. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Daar is Mammucari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mielczarek is nu in balbezit. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz schiet op doel. Pestana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - Borsalona 0:1

33e minuut.
Kauffeld probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gladysz de bal. Gladysz probeert naar een medespeler te passen. Mielczarek rent richting de bal. Mielczarek schiet op doel. Pestana bokst de bal weg.

39e minuut.
Mercader probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gladysz geeft een lange en hoge pass. Noszczyk is nu in balbezit. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap. Pestana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - Borsalona 0:2

42e minuut.
Makra is nu in balbezit. Jeufroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfaffenberg probeert naar een medespeler te passen. Gladysz rent richting de bal. Gladysz schiet op doel. Pestana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Noszczyk probeert de bal met de borst te controleren. Pestana speelt de bal door. Pfaffenberg speelt de bal door. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Gladysz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mielczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfaffenberg is nu in balbezit. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: livada cu pomi 74%, Borsalona 26%.
livada cu pomi - Borsalona 0:2

51e minuut.
Pellicrate bereikt de bal nog maar net als eerste. Kauffeld verovert de bal door een tackle van achteren. Kauffeld passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mammucari de bal. Kauffeld geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk probeert naar een medespeler te passen. Gladysz rent richting de bal. Mielczarek rent richting de bal. Mielczarek schiet op doel. Pestana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Pfaffenberg geeft een lange en hoge pass. Gladysz kopt de bal weg. Daar is Kostourek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noszczyk is nu in balbezit. Noszczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pfaffenberg kopt de bal weg. Klungelig pakt Noszczyk de bal. Noszczyk passt de bal zonder na te denken. Gladysz heeft problemen om de bal te vangen. Gladysz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kristoff verovert de bal door een tackle van achteren. Kristoff geeft een hoge lob. Mielczarek kopt de bal weg. Gladysz is nu in balbezit. Gladysz draait met de bal, schiet en ... Pestana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Kostourek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pylkkänen met de inworp. Pfaffenberg geeft de bal voor. Mielczarek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - Borsalona 0:3

65e minuut.
Mielczarek geeft de bal voor. Epure heeft problemen om de bal te vangen. Kostourek rent richting de bal. Noszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Noszczyk draait met de bal, schiet en ... Pestana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Noszczyk is nu in balbezit. Noszczyk passt de bal met de wreef. Pylkkänen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pylkkänen geeft een hoge lob. Gladysz maakt een snoekduik en kopt de bal. Pestana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Gladysz is nu in balbezit. Kostourek verovert de bal door een tackle van achteren. Gladysz rent richting de bal. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Makra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oltean komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Báez verovert de bal door een tackle van achteren. Báez geeft de bal voor. Gladysz rent richting de bal. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - Borsalona 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: livada cu pomi 75%, Borsalona 25%.
livada cu pomi - Borsalona 0:4