Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bucovina Legends
Normal Tactiek Tiki taka
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 36.3
slecht Schieten goed
zwak Passen matig
slecht Verdedigen goed


5e minuut.
Luchian passt de bal zonder na te denken. Nantt rent richting de bal. Nantt passt de bal zonder na te denken. Marini is nu in balbezit. Marini schiet op doel. Tătaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Minea is nu in balbezit. Ţânţar onderschept slim de pass. Ţânţar geeft een hoge lob. Marini rent richting de bal. Marini haalt uit met een fantastische trap. Tătaru bokst de bal weg. Klungelig pakt Moga de bal. de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. de Santana geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Berendei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nantt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marini bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Marini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marini schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - Legends 0:1

13e minuut.
Luchian is nu in balbezit. Mancera verovert de bal door een tackle van achteren. Mancera geeft de bal voor. de Santana springt en kopt de bal. Tătaru probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Horvat rent richting de bal. Mancera verovert de bal door een tackle van achteren. Mancera geeft een lange en hoge pass. Nantt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nantt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Doeltrap. Tătaru trapt de bal weg van het doel. Lagunov kopt de bal weg. de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. de Santana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Inworp. Lagunov met een snelle inworp. Mancera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancera geeft een lange en hoge pass. Marini springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Marini probeert naar een medespeler te passen. Moga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Santana. de Santana krijgt een gele kaart. Holzer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chiriţă komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Luchian rent richting de bal. Kvasnica rent richting de bal. Kvasnica geeft de bal voor. Marini is nu in balbezit. Marini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - Legends 0:2

42e minuut.
Daar is Nantt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprescu rent richting de bal. Nantt onderschept slim de pass. Nantt draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Marini de bal onder controle te krijgen. Paal! Tătaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Mancera rent richting de bal. Mancera geeft een lange en hoge pass. Chiriţă kopt de bal weg. Marini rent richting de bal. Marini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bucovina 78%, Legends 22%.
FC Bucovina - Legends 0:2

51e minuut.
Mancera is nu in balbezit. Mancera passt de bal in één keer door. Marini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Horvat probeert naar een medespeler te passen. Nantt rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Oprescu ... Strafschop! Nantt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marini legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Minea geeft de bal voor. Ţânţar is nu in balbezit. Ţânţar geeft de bal voor. de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. de Santana draait met de bal, schiet en ... Tătaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Daar is de Santana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luchian begaat een overtreding. de Santana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vágó met een snel genomen vrije trap. Berendei rent richting de bal. Marini onderschept slim de pass. Marini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Moga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - Legends 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bucovina 72%, Legends 28%.
FC Bucovina - Legends 0:3