Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legends FC Bucovina
Tiki taka Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
37.4 gemiddelde waardering 25.7
good Schieten weak
adequate Passen weak
average Verdedigen weak


1e minuut.
Luna is nu in balbezit. Luna geeft de bal voor. Nantt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nantt haalt uit met een fantastische trap. Berendei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Luchian heeft problemen om de bal te vangen. de Santana is nu in balbezit. de Santana haalt uit met een fantastische trap. Marini is nu in balbezit. Marini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - FC Bucovina 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Ţânţar de bal. Ţânţar geeft een hoge lob. Marini kopt de bal weg. de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. de Santana draait met de bal, schiet en ... Tătaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - FC Bucovina 2:0

11e minuut.
Daar is Oprescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nantt rent richting de bal. Nantt probeert naar een medespeler te passen. de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. de Santana haalt uit met een fantastische trap. Tătaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Luna met een sublieme pass. Daar is Marini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horvat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Horvat krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Mancera is nu in balbezit. Mancera geeft een hoge lob. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nantt verovert de bal door een tackle van achteren. Nantt geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Luna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luna geeft een lange en hoge pass. Daar is Moga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Santana rent richting de bal. de Santana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mancera kopt de bal weg. Daar is Marini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luchian rent richting de bal. Marini onderschept slim de pass. Marini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - FC Bucovina 3:0

30e minuut.
de Santana probeert de bal met de borst te controleren. Horvat is nu in balbezit. de Santana onderschept slim de pass. de Santana geeft een hoge lob. Luchian probeert de bal aan de voet te houden. Tătaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marini rent richting de bal. Marini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - FC Bucovina 4:0

36e minuut.
Lagunov probeert naar een medespeler te passen. Luna is nu in balbezit. Luna passt de bal in één keer door. Nantt rent richting de bal. Nantt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ţânţar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lagunov is nu in balbezit. Telvi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lagunov raakt geblesseerd tijdens het duel. Lagunov met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Telvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagunov rent richting de bal. Lagunov speelt de bal door. Marini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Nantt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Horvat rent richting de bal. de Santana onderschept slim de pass. de Santana schiet op doel. Na een snelle pass probeert Berendei de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Luna met een sublieme pass. Marini rent richting de bal. Marini passt de bal in één keer door. Nantt is nu in balbezit. Nantt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legends 30%, FC Bucovina 70%.
Legends - FC Bucovina 4:0

49e minuut.
Kuśmienny geeft een hoge lob. Nantt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nantt probeert naar een medespeler te passen. Marini is nu in balbezit. Marini haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Ţânţar met de inworp. Lagunov kan de bal niet met de borst controleren. Telvi speelt de bal door. de Santana rent richting de bal. de Santana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kuśmienny probeert naar een medespeler te passen. Mancera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancera met een sublieme pass. Klungelig pakt Marini de bal. Marini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Telvi rent richting de bal. Lagunov verovert de bal door een tackle van achteren. Lagunov geeft een lange en hoge pass. Nantt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nantt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Luna met een sublieme pass. Marini rent richting de bal. Marini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Lagunov is nu in balbezit. Lagunov geeft de bal voor. de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Marini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. de Santana onderschept slim de pass. de Santana passt de bal in één keer door. Marini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marini draait met de bal, schiet en ... Tătaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tătaru trapt de bal weg van het doel. Ţânţar kopt de bal weg. Luna speelt de bal door. Marini is nu in balbezit. Marini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Lagunov is nu in balbezit. de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagunov bereikt de bal nog maar net als eerste. de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagunov rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lagunov zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Luna passt de bal in één keer door. de Santana is nu in balbezit. de Santana met een sublieme pass. Marini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ţânţar is nu in balbezit. Ţânţar geeft de bal voor. de Santana rent richting de bal. de Santana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - FC Bucovina 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legends 25%, FC Bucovina 75%.
Legends - FC Bucovina 5:0